Το ευχαριστήριο του ΣΥΡΙΖΑ Μαλεβιζίου για την εκδήλωση στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ διοργάνωσε με επιτυχία σημαντική πολιτική εκδήλωση-συνεστίαση, την Παρασκευή 04 Οκτωβρίου στις 8.00 μ.μ. στο κέντρο "ΑΝΟΔΟΣ" στο Γάζι, με ομιλητές τους τομεάρχες εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργούς, Παύλο Πολάκη και Χρήστο Σπίρτζη.

Ευχαριστήριο

Σε όλες και όλους που συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχία της συνεστίασης του ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ, την Παρασκευή 04 Οκτωβρίου στην «ΑΝΟΔΟ» στο Γάζι, με ομιλητές τους Χρήστο Σπίρτζη και Παύλο Πολάκη, σε όλες και όλους που βρέθηκαν κοντά μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Παίρνουμε ΜΑΖΙ στα χέρια μας τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πάμε ψηλά! Ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου, ψηλά στη διεκδίκηση των κοινωνικών δικαιωμάτων, ψηλά στο ήθος και τις πανανθρώπινες αξίες, ψηλά στις συνειδήσεις των απλών ανθρώπων, ψηλά στην επιλογή των νέων!

Χτίζουμε ΜΑΖΙ τη μεγάλη, σύγχρονη παράταξη των αριστερών και προοδευτικών ανθρώπων! Για κοινωνική δικαιοσύνη, για οικολογία με κοινωνικό πρόσημο, για βάθεμα της δημοκρατίας, για σύγχρονες υποδομές, για μια κοινωνία της αλληλεγγύης, του πολιτισμού, της συμμετοχής και της δημιουργίας. 

ΥΓ: Ευχαριστούμε και εκείνα τα ΜΜΕ, που στα πλαίσια της «σφαιρικής» ενημέρωσης επέλεξαν να προβάλουν,-«ψαρεύοντας» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης-, μια προσωπική στιγμή του Παύλου Πολάκη, την ώρα που η αίθουσα είχε σχεδόν αδειάσει και οι εργαζόμενοι είχαν μαζέψει τα τραπέζια, για να κανιβαλίσουν ασύστολα για άλλη μια φορά: «Ο Πολάκης χορεύει και καπνίζει δημόσια, ανάμεσα σε δέκα ανθρώπους… ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει…» Κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία!

Την ίδια στιγμή "θάβονται" γεγονότα που διαμορφώνουν ένα ζοφερό μέλλον για την κοινωνική πλειοψηφία, τους θεσμούς, τη δημοκρατία, τις πανανθρώπινες αξίες και τον τόπο!

Ευτυχώς ή δυστυχώς όμως, στο μικρόκοσμό μας γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά!

Ο πανικός και ο φόβος από τη μια και από την άλλη το άγχος του καλοθελητή απέναντι στα αφεντικά του δεν κρύβονται!

Ο κόσμος αγκαλιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ! Οι σχεδιασμοί του συστήματος δε βγαίνουν!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ