Έχασε στα πέναλτι ο ψυχωμένος ΟΦΑΜ

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Εντυπωσιακός ο ΟΦΑΜ στον αγώνα κυπέλλου στο γήπεδο της Βαγιάς με την Χερσόνησο αλλά έχασε στα πέναλτι με 4-2 έχοντας παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο με τους παίκτες του Χρήστου Ανδριαδάκη να δίνουν σώμα και ψυχή στον αγώνα, μένοντας όμως εκτός διοργάνωσης από την Χερσόνησο που σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε ότι παίζει μια κατηγορία πιο πάνω από την ομάδα της Αγίας Μαρίνας.  

Οι γηπεδούχοι που έμειναν πίσω στο σκορ και ισοφάρισαν στο 60' θα μπορούσαν να έχουν νικήσει το παιχνίδι αφού στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να ανατρέψουν τελείως το παιχνίδι.

Στο 39' ο Μυτάκης ανέτρεψε στην περιοχή τον Ποτηράκη και ο διαιτητής κ. Χαραλαμπάκης έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης που το κέρδισε κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο την πρώτη φάση την έκανε ο ΟΦΑΜ με τον Κυριακάκη στο 52' με σουτ βολίδα αλλά ο Καλομοίρης ήταν και πάλι σε ετοιμότητα και απομάκρυνε.

Στο 60' όμως από σέντρα του Κολλατεράκη ο Κοσκινάς στόπαρε τη μπάλα και σούταρε, ο Καλομοίρης απόκρουσε και πάλι αλλά η μπάλα χτύπησε στον Κοσκινά και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 80' ο Κολλαρετάκης με εκτέλεση φάουλ έκανε σέντρα σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε το οριζόντιο.

Το παιχνίδι πήγε στην παράταση χωρίς να γίνουν σπουδαίες φάσεις εκτός από το σουτ του Κλαπάκη μέσα από την περιοχή που απέκρουσε θεαματικά ο Καλομοίρης.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι  2-4 με τον ΟΦΑΜ να βάζει 2 εκτελέσεις από τους Σφακιανάκη και Σταυρακάκη και να χάνει 2 από τους Κλαπάκη και Ρογδιανάκη.

Συνθέσεις

ΟΦΑΜ: Αποστολάκης, Μουλακάκης, Μαργαριτσανάκης, Σταυρακάκης, Μυτάκης, Ρογδιανάκης, Γενιτσαρίδης(85' Κλαπάκης), Δεληγιαννάκης, Κοσκινάς(72' Σφακιανάκης), Κολλαρετάκης, Κυριακάκης(97' Καρακωνσταντάκης).

Χερσόνησος: Καλομοίρης, Χατζηνικολάκης(61'Φράγκος), Μουρατλλάρι, Βασιλειάδης(61 Συντυχάκης), Γιαπετζάκης, Περβολαράκης, Χίλα, Ποτηράκης, Μπορμπουδάκης, Komshiou,Τσαΐνης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ