Ευχαριστήρια επιστολή με… αιχμή από το Φίλιππο Σαββάκη

Petite Perle 300×250

Με τον ορισμό της νέας διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλες και όλους τους συνεργάτες μου στη Δ.Ε.Υ.Α.Μ. που επί εννέα χρόνια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας οράματος.

Κατάφεραν πολλά. Μπορεί να υστερούσαν στον αριθμό λόγω των μνημονιακών συνθηκών μέσα στις οποίες επιχειρούσαμε, υπερτερούσαν όμως σε ψυχή, σε πάθος, σε κουράγιο, σε δύναμη. Και πραγματικά, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν είχαν δώσει το 100% της ενέργειάς τους. Τους αξίζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, μέσα από την καρδιά μου!Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό των υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου, όλους τους συνεργάτες μου στα Διοικητικά Συμβούλια της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., τους συναδέλφους στη Δημοτική Αρχή και φυσικά, τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη για την εμπιστοσύνη με την οποία περιέλαβε το πρόσωπό μου.

Στο νέο Πρόεδρο και το νέο Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. εύχομαι καλή θητεία, υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν με το ίδιο σθένος την αναπτυξιακή πολιτική που καθιέρωσε τη Δ.Ε.Υ.Α.Μ. ως υπηρεσία – μοντέλο όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά σε εθνικό επίπεδο. Μπορεί μέχρι σήμερα να μην έχει ζητηθεί από τη νέα Δημοτική Αρχή η παραμικρή ενημέρωση για όσα βρίσκονται σε εξέλιξη – κάτι που είθισται όταν αλλάζει μια διοίκηση για να υπάρχει ομαλότητα και συνέχεια σε κάθε οργανισμό – σκοπεύω όμως να σταθώ αρωγός με την όποια εμπειρία έχω αποκομίσει και με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Μαλεβιζίου και των κατοίκων του.

Φίλιππος Σαββάκης

Δημοτικός Σύμβουλος Μαλεβιζίου

Πρώην Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Μ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ