Ν. Ηγουμενίδης: Το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης αντανακλάται σήμερα στο ΚΕΘΕΑ

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Με αφορμή τις σημερινές κινητοποιήσεις του ΚΕΘΕΑ σε όλη τη χώρα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης δήλωσε πως «Το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης αντανακλάται σε ό,τι συμβαίνει σήμερα απέναντι στο ΚΕΘΕΑ.

Όπως ο ίδιος τονίζει σε δήλωση του “Χωρίς καμία προειδοποίηση, σχεδόν στα κρυφά, «ξηλώνεται» το δημοκρατικά εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο.  Για να οριστεί ένα ελεγχόμενο συμβούλιο έμμισθων ημετέρων.  Για να μπει χέρι στο ΚΕΘΕΑ και στους ευαίσθητους τομείς όπου το ίδιο προσφέρει όλα τα τελευταία χρόνια.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό της Κυβέρνησης. Το νέο-θατσερικό μοντέλο κράτους που επιχειρείται να οικοδομηθεί όλο το τελευταίο διάστημα με κύριο όχημα τον συγκεντρωτισμό δεν είναι ένας εσφαλμένος πολιτικός χειρισμός. Είναι μια σκόπιμη και μεθοδευμένη προϋπόθεση για την οικοδόμηση της νεοφιλελεύθερης ατζέντας της Νέας Δημοκρατίας.

Η σημερινή κραυγή διαμαρτυρίας του ΚΕΘΕΑ σε όλες τις πόλεις μας αφορά όλους. Αφορά τα παιδιά μας, το μέλλον μας, την κοινωνία που οραματιζόμαστε”

Related Articles