Σε εξέλιξη οι μετακομίσεις στα σχολεία, στο Γάζι

Τελευταία Ενημέρωση:

Κανονικά τα νήπια και τα προνήπια τη Δευτέρα στις τάξεις

Κλειστό θα μείνει το νέο Δημοτικό τη Δευτέρα

Η πολυπόθητη στιγμή που περιμένουν 88 οικογένειες στο Γάζι έφτασε.

Η μετακόμιση στις αίθουσες του παραρτήματος του 1ου Δημοτικού Σχολείου ξεκίνησε την Παρασκευή και θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο για να καθίσουν επιτέλους στα θρανία 30 νήπια και 58 προνήπια.

Οι νηπιαγωγοί μαζί με τους γονείς βρέθηκαν στο σχολείο και άρχισαν να τοποθετηθούν τα θρανία.

Όπως είπε μιλώντας στη Φωνή του Μαλεβιζίου η διευθύντρια του νηπιαγωγείου Άννα Φραντζεσκάκη, τη Δευτέρα οι μικροί μαθητές θα πάνε κανονικά στο σχολείο.

Το νέο δημοτικό άνοιξε τις πύλες του, το πρωί της Παρασκευής και θα είναι σε εξέλιξη τις επόμενες τρεις ημέρες η μετακόμιση για να πάνε τα παιδιά από την Τρίτη πλέον στο νέο σχολείο.

Το σχολείο τη Δευτέρα σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε να είναι κλειστό για τους μαθητές, προκειμένου να υπάρχει χρόνος να γίνει ομαλά η μετεγκατάσταση . Δίπλα στους εκπαιδευτικούς και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Πως θα γίνει η κατανομή των μαθητών του δημοτικού

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει στο νέο δημοτικό σχολείο θα φοιτήσουν : Ένα τμήμα της Α’  δημοτικού, η Γ’ τάξη, η Δ’ τάξη, η Ε’ τάξη και  η Στ΄ τάξη.

Στο παράρτημα του 1ου δημοτικού σχολείου,  θα παραμείνουν τα υπόλοιπα τμήματα της Α΄ δημοτικού, και η β’ δημοτικού.

Στις πέντε αίθουσες που απελευθερώνονται θα φοιτήσουν τα νήπια και τα προνήπια.    

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...