Εξάρα με ανατροπή η Τύλισος

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Άλλο ένα παιχνίδι που το σκορ ξέφυγε για την Τύλισο που έμεινε νωρίς με 10 παίκτες, βρέθηκε να χάνει 1-2 αλλά με την ποιότητα που διαθέτει έκανε το παιχνίδι να μοιάζει πολύ εύκολο ανατρέποντας το σε 6-2 με το δεύτερο ημίχρονο να είναι όλο δικό της και να κάνει ότι θέλει την ομάδα των Δαφνών.

Μπορεί να έλειπε ο Μανιούδης αλλά τον ρόλο του ανέλαβε ο Λέκα που στο πρώτο του παιχνίδι σαν βασικός έκανε χατ τρικ οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη.

Οι Δαφνές στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να έχουν βάλει περισσότερα γκολ στην Τύλισο παίζοντας πολύ ψηλά στον αγωνιστικό χώρο με μεγάλη πίεση κυρίως μετά την κόκκινη των γηπεδούχων, κάτι όμως που σταμάτησε στο δεύτερο ημίχρονο λόγω κούρασης επιτρέποντας στην Τύλισο να παίξει το παιχνίδι της και να γυρίσει το ματς.

Το πρώτο γκολ ήρθε αργά στο 31' για την Τύλισο όταν από κόρνερ του Παπαγγελή ο Μπαλωμένος πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους αλλά πριν προλάβει να πιάσει όπως θα ήθελε την κεφαλιά ανετράπη από τον Αλεξάκη με τον διαιτητή κ. Κυριακόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αποδουλιανάκης που ευστόχησε κάνοντας το 1-0.

Τρία λεπτά μετά ο Αλεξάκης έδωσε λίγο έξω από την περιοχή στον Δραγάντη που με εξαιρετικό συρτό σουτ έκανε το 1-1 για τις Δαφνές.

Στο 38' ο Μπαλωμένος σε μία λάθος πάσα έβρισε και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες αρκετά νωρίς στον αγώνα.

Στο 41' ο Αργυρούδης πίσω από το κέντρο με εκτέλεση φάουλ έκανε τη σέντρα προς το τέρμα, κανείς δεν την ακούμπησε με τον Μαλινδρέτο να μπερδεύεται και η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 45' όμως η μπάλα έφυγε στο χώρο από διώξιμο της άμυνας της Τυλίσου ο Δασκαλάκης βγήκε από την εστία του να μπλοκάρει, ο Λέκα τσίμπησε τη μπάλα, την πρόλαβε να μην βγει άουτ και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-2 πριν το ημίχρονο.

Στο 48' ο Χατζηγεωργίου έπαιξε κάθετα στον Λέκα που δεν αστόχησε στο τετ α τετ κάνοντας το 3-2.

Στο 56' ο Χατζηγεωργίου έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ αλλά από τη συνέχεια της φάσης ο Παπαγγελής από το ύψος της περιοχής με συρτό σουτ έκανε το 4-2.

Στο 65' από κόρνερ του Λέκα ο Τζανής πήρε την κεφαλιά, ψηλά άουτ.

Στο 70' από άψογη συνεργασία του Παπαγγελή με τον Λιαπάκη από τα αριστερά, ο πλάγιος μπακ έπαιξε αμέσως στον Χατζηγεωργίου στην περιοχή, με τον έμπειρο φορ να πλασάρει εξαιρετικά για το 5-2.

Στο 82' ο Λέκα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, εκτέλεσε τον Δασκαλάκη για το 6-2 κάνοντας το πρώτο του χατ τρικ με τη φανέλα της Τυλίσου για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.    

Συνθέσεις:

Τύλισος: Μαλινδρέτος, Λιαπάκης, Σαβουιδάκης(42΄Τζανής), Μπαλωμένος, Χατζηγεωργίου(80' Γρηγοράκης), Ταβουλαρέας, Στεφανάκης(70' Μαθιουδάκης), Παπάζογλου, Αποδουλιανάκης(46' Βανγκέλι), Λέκα, Παπαγγελής

Δαφνές: Δασκαλάκης, Λουκαδάκης, Τσακαλάκης(70' Zeqiri), Αργυρούδης, Μεταξάκης, Καμαρίτης(80' Τζανάκης), Αλεξάκης, Κοκοσάλης(72' Λαμπράκης), Βαλαμουτσουνος, Πηδαράκης(88' Κουντάκης), Δραγάντης.   

 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ