Ήττα με 2-1 για τον ΠΑΟΚ στο Θραψανό(πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Petite Perle 300×250

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στον Ανθεστίωνα και τον ΠΑΟΚ στο Θραψανό με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς με 2-1.

Τα ημίχρονα ήταν μοιρασμένα ένα και ένα. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πολύ καλύτερα ο ΠΑΟΚ και απείλησε κυρίως με τον Ανωγειανάκη και τον Στρατήγη ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Ανθεστίωνας ήταν ανώτερος και κατάφερε με δύο γκολ του Ψαλιδάκη να πάρει μια σημαντική νίκη.

Στο 3' φάουλ του Ανωγειανάκη απέκρουσε ο Χρονάκης, στην επαναφορά ο Στρατήγης έκανε κεφαλιά αλλά και πάλι ο Χρονάκης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 12' δυνατό σουτ του Ψαλιδάκη λίγο άουτ.

15' σέντρα ακριβείας του Απλαδά, ο Στρατήγης στο δεύτερο δοκάρι στόπαρε τη μπάλα σούταρε ελάχιστα άουτ.

Στο 64' ο Ψαλιδάκης έκλεψε τη μπάλα από τον Βασιλείου, σούταρε δυνατά αλλά απέκρουσε δύσκολα ο Λεοντιάδης.

Στο 68' ο Ψαλιδάκης και πάλι έκανε απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το τοίχος αιφνιδιάζοντας τον Λεοντιάδη κάνοντας έτσι το 1-0 για την ομάδα του Ανθεστίωνα.

Στο 71' ο Ψαλιδάκης μπήκε στη περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Στο 75' ο Φωτόπουλος από κάθετη του Τρουλάκη βγήκε τετ α τετ αλλά απέκρουσε ο Λεοντιάδης.

Στο 92' ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ με κεφαλιά του Στρατήγη από σέντρα του Μωραΐτη αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει έστω και ένα βαθμό από το Θραψανό.

  Συνθέσεις

Ανθεστίων: Χρονάκης, Κελαράκης, Κυριακάκης, Ανυφαντάκης, Πύλιος, Μακρογιαννάκης(67' Φωτόπουλος), Στρατάκης, Λιοδάκης, Τρουλάκης, Ψαλιδάκης, Μεταξάκης(77' Θεοδωράκης).

ΠΑΟΚ: Λεοντιάδης, Απλαδάς, Ξηρός(42' Μωραΐτης), Παπαδιός(70' Βατσινάς), Βασιλείου, Σκούφος, Πρικάκης, Ξημεράκης, Στρατήγης, Ανωγειανάκης, Γεωργόπουλος

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ