Άνοιξε το 1ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας

Petite Perle 300×250

Στα θρανία κάθισαν ένα μήνα μετά την έναρξης της σχολικής χρονιάς 88 νήπια και προνήπια

Μπορεί η έναρξη της σχολικής χρονιάς για 88 νήπια και προνήπια να καθυστέρησε να ξεκινήσει προκαλώντας δεκάδες προβλήματα σε γονείς και μαθητές, όμως η μετεγκατάστασή του έγινε σε χρόνο ρεκόρ και το πρωί της Δευτέρας οι δεκάδες μαθητές κάθισαν στα θρανία τους.

Η  μετακόμιση στο παράρτημα του 1ου Δημοτικού Σχολείου,  ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 Οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους γονείς  έκαναν όλες τις ενέργειες για να  είναι το καλωσόρισμα θερμό.

 Οι τάξεις τακτοποιήθηκαν, τα θρανία μπήκαν στη θέση τους, και όλοι  μαζί εκπαιδευτική κοινότητα και δημοτική Αρχή, έδωσαν έναν σκληρό αγώνα για να λειτουργήσει φέτος, παρά τις αντιξοότητες η προσχολική αγωγή.

Για να γίνει αυτό έπρεπε να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο νέο δημοτικό σχολείο Γαζίου.

Στην ηλεκτρονική σελίδα του 1ου εξαθέσιου Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας ,  το δεύτερο της χώρας,  αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες που δείχνουν το πριν και το μετά.

 Αλλά και το μήνυμα των νηπιαγωγών όπως και το ευχαριστήριο για όσους εργάστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση:

"Η μέρα  για τα παιδιά του παραρτήματος (νήπια, προνήπια) του 1ου 6/θέσιου Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας και την εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής αγωγής στον Δήμο μας, έφτασε!
Γνωρίζουμε όλοι ότι  οι συνθήκες είναι δύσκολες και λίγο ιδιαίτερες.
Αλλά με αισιοδοξία και συνεργασία καταφέρνουμε τα πάντα.
Για άλλη μια φορά οι Νηπιαγωγοί έδειξαν ότι με την εργατικότητα τους, την καλή διάθεση  και  την φαντασία τους, αλλάζουν και μεταμορφώνουν  θεαματικά τις άδειες αίθουσες!
Να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αρχή(τέως και νυν),τους Αντιδημάρχους Παιδείας κ.Κουτσογιάννη και Τεχνικών Έργων κ.Πετούση και την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας,για την συμπαράστασή τους και την οικονομική στήριξη, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου για την αμεσότητά τους σε διορισμούς και ιδιαιτέρως την αγαπημένη μας Συντονίστρια κ.Βρετουδάκη Ελένη!
".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ