Η Ελλάδα φαβορί για την πρόκριση στους «16» του SOCCA World Cup 2019!

Petite Perle 300×250

Τρέλανε μας Ελλαδάρα! Με επική εμφάνιση με παίκτη λιγότερο στην πρεμιέρα του Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2019 στο Ρέθυμνο απέναντι στο Μεξικό, η Ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 8ο λεπτό της αναμέτρησης, αφού ο Δημήτρης Καραβίδας απέκρουσε με το χέρι τη μπάλα μέσα στην περιοχή.

Όμως, ο φύλακας-άγγελος της εστίας μας Άρης Ζάχος είπε όχι στον μεξικανό παίκτη και μπλόκαρε τη μπάλα στο πέναλτι, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στο κατάμεστο γήπεδο. Οι παίκτες του Αντρέα Ντρένοβα, με τον κόσμο να αποτελεί ένα μεγάλο ψυχολογικό στήριγμα, τα έδωσαν όλα, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και πήραν τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Στον αγώνα με τη Χιλή, η Ελλάδα δέχτηκε γκολ στην πρώτη φάση του ματς από τον Κιρόζ. Λίγο πριν από τη λήξη του ματς, Ο Σάκης Τζανέτος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι της Ελληνικής ομάδας και το στάδιο σηκώθηκε στο πόδι για το 1-1. Στο 2ο ημίχρονο, η Ελληνική ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη και μετά από εξαιρετική πάσα του Κατσουράνη, ο Θανασάι πέτυχε το 2-1 και άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη. Ο Χίσσος και ο Στάμος ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 4-1 και του ενθουσιασμού για τους Έλληνες φιλάθλους! Η Χιλή κατάφερε απλά να μειώσει σε 4-2, λίγο πριν τη λήξη του ματς με τον Μπαϊρά.

Η Ελλάδα έφτασε έτσι τους 4 βαθμούς στον όμιλο της και είναι πλέον φαβορί για την πρόκριση της στις «16» καλύτερες ομάδες του κόσμου!

Επόμενο ματς για την Ελληνική ομάδα την Τετάρτη, 16/10 στις 21:00 με αντίπαλο την Αίγυπτο (ζωντανά από τα κανάλια novasports).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ