Επίσημη πρώτη για το νέο Δημοτικό Γαζίου

Τελευταία Ενημέρωση:

Κανονικά αύριο τα μαθήματα

Αύριο Τετάρτη 16/9/2019 αρχίζουν πάλι τα μαθήματα. Το καινούριο κτίριο είναι έτοιμο και από το πρωί της Τετάρτης θα λειτουργήσει.

Στο Καινούριο κτίριο θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα: Α3, Γ1 ,Γ2 ,Γ3, Δ1, Δ2, Δ3, Ε1, Ε2, Ε3, ΣΤ1, ΣΤ2, ΣΤ3, δηλαδή όλη η τρίτη τάξη, η τετάρτη, η πέμπτη, η έκτη και ένα τμήμα της πρώτης.
ΣτοΠαράρτημα θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα: Α1,Α2, Β1, Β2, Β3
Η πρωινή ζώνη και το Ολοήμερο θα λειτουργήσουν κανονικά. Το ίδιο και τα δρομολόγια των λεωφορείων.

Προσοχή! Μια διευκρίνιση για το Ολοήμερο και την Πρωινή ζώνη
Τα παιδιά που είναι γραμμένα στο Ολοήμερο ή την Πρωινή ζώνη θα μένουν τις ώρες του Ολοήμερου ή της Πρωινής ζώνης στο κτίριο στο οποίο λειτουργεί και το πρωινό τμήμα τους και δεν θα μετακινούνται . Δηλαδή αν για παράδειγμα κάποιο παιδί κάνει από τις 8:15 μέχρι τις 13:15 μάθημα στο Παράρτημα, θα μένει για Ολοήμερο ή Πρωινή ζώνη στο Παράρτημα. Αντίστοιχα τα παιδιά που κάνουν από τις 8:15 μέχρι τις 13:15 μάθημα στο καινούριο κτίριο, θα κάνουν Ολοήμερο και Πρωινή ζώνη στο καινούριο κτίριο.

Και κάτι ακόμα… τα παιδιά να κρατάνε μαζί τους φαγητό και νερό, καθώς ούτε στο Καινούριο κτίριο ούτε στο Παράρτημα λειτουργεί κυλικείο και ο ψύκτης είναι εκτός λειτουργίας. 

Αυτό που όλοι περιμέναμε χρόνια τώρα έγινε πραγματικότητα και από αύριο κάνουμε μια καινούρια αρχή!
Με ενθουσιασμό,καλή συνεργασία και καλή διάθεση να λύσουμε όποια τυχόν θέματα προκύψουν.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...