Απολογείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή

Petite Perle 300×250

Ο 47χρονος φέρεται να…απάντησε με "πυρά" στον καυγά του γιου του με τον γιο της άλλης οικογένειας

Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή αναμένεται να απολογηθεί σήμερα Τετάρτη, ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής Λασιθίου ο 47χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος κατηγορείται ότι πριν από μερικές ημέρες πυροβόλησε το σπίτι οικογένειας στον Άγιο Νικόλαο με αποτέλεσμα κάποιες από τις σφαίρες να «καρφωθούν» στο εσωτερικό της κουζίνας ενώ ήταν μέσα τα παιδιά, ο 20χρονος γιος και οι δύο ανήλικες αδερφές του.

Με βάση τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές, το προηγούμενο βράδυ υπήρξε καυγάς ανάμεσα στον γιο του 47χρονου και στον γιο της άλλης οικογένειας και ο πατέρας το πήρε …βαριά.

Ξημερώνοντας Κυριακή και ενώ οι γονείς αναχώρησαν από το σπίτι προκειμένου να παραστούν σε μνημόσυνο, ο 47χρονος πήγε έξω από το σπίτι και πυροβόλησε πέντε φορές. Μία από τις σφαίρες καρφώθηκε στον καταψύκτη της κουζίνας ενώ ήταν στον ίδιο χώρο ένα από τα ανήλικα κορίτσια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται και δίνει διαφορετική εκδοχή για τα όσα συνέβησαν.

Σε κάθε περίπτωση θα αναπτύξει τους ισχυρισμούς του κατά την διάρκεια της απολογίας του οπότε και θα γίνει γνωστό τι ακριβώς υποστηρίζει.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ