Ήττα για τους Νέους Αλμυρού απ' τον ΑΟΤ

Petite Perle 300×250

Εύκολη επικράτηση για τον ΑΟΤ σήμερα στο γήπεδο του Αλμυρού με 1-5 επί των Νέων Αλμυρού.

Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα αφού οι Νέοι Αλμυρού ήταν αρκετά καλοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και το ματς θα μπορούσε να έχει λήξη με πολύ μικρότερο σκορ.

Οι πιτσιρικάδες του Κώστα Κουντούρη έπαιξαν με πάθος και ψυχή κάνοντας ένα ικανοποιητικό πρώτο ημίχρονο με τα πρώτα 25 λεπτά να είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί.

Από την άλλη ο ΑΟΤ με την εμπειρία του και την ποιότητα του χωρίς να τρέξει πολύ πήρε μια εύκολη νίκη και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Το πρώτο γκολ του ΑΟΤ το έβαλε με κεφαλιά ο Ντόκο από σέντρα του Σκαντζάκη στο 25'.

Στο 29' από κομπίνα των Νέων Αλμυρού από στημένο η μπάλα στρώθηκε στον Α. Κεφαλογιάννη που σούταρε δυνατά αλλά απέκρουσε ο Χαραλαμπάκης.

Στο 35' ο Φραγκιαδάκης με 30αρα μπαλιά έπιασε στον ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων, ο Γιώργος Παπαδάκης μπήκε στη περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 61΄ο Κουτεντάκης μέσα από την περιοχή, με δυνατό σουτ έκανε το 0-3.

Στο 62' ο Α. Κεφαλογιάννης εισχώρησε μέσα στη περιοχή από τα πλάγια, σούταρε αλλά ο Χαραλαμπάκης απόκρουσε με υπερένταση.

Επτά λεπτά μετά ο Ε. Κεφαλογιάννης μπήκε στη μικρή περιοχή σούταρε ο Χαραλαμπάκης απέκρουσε, στην επαναφορά ο Γ Κεφαλογιάννης σούταρε αδύναμα και πάνω στη γραμμή ο Χαραλαμπάκης και πάλι μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 71' ο Παγωμένος έκανε εξαιρετική διπλή απόκρουση. το πρώτο σουτ ήταν έξω από την περιοχή σε σουτ του Γ Παπαδάκη και το δεύτερο από το σημείο του πέναλτι από το Ν. Παπαδάκη. Και στις δύο περιπτώσεις ο Παγωμένος απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 73' ο Τσικανδυλάκης ανέτρεψε μέσα στη περιοχή τον Γ. Παπαδάκη με τον διαιτητή κ. Βισκαδούρο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε το Φραγκιαδάκης που έκανε το 0-4.

Στο 80' ο Φραγκιαδάκης έπαιξε κάθετα στον Albert που δεν αστόχησε στο τετ α τετ κάνοντας το 0-5.

Το γκολ της τιμής για τους Νέους Αλμυρού μπήκε στο 85' από τον Πιλάλη με σουτ μέσα από την περιοχή γράφοντας το 1-5 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ: Παγωμένος, Κεφαλογιάννης Αγγ. (79' Πιλάλης), Γεωργακόπουλος (54' Ξυπάκης), Παπαδάκης Δημ., Τσικανδυλάκης, Κανάκης (60' Λάμαι), Σελαμάι, Κεφαλογιάννης Λ., Κεφαλογιάννης Γ., Πετρόφ, Βελιβασάκης (54' Κατσαμάνης)

ΑΟΤ: Χαραλαμπάκης (79' Μανουσάκης), Σκαντζάκης, Χαλκιαδάκης, Ντόκο (70' Τριάντης), Παπαδομανωλάκης (81' Παπαδάκης Στ.), Σκουτέλης, Παπαδάκης Ν., Παπαδάκης Γ., Φραγκιαδάκης, Μαραγκάκης, Κουτεντάκης (64' Άλμπερτ)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ