Έμαθαν να τρέφονται υγιεινά στο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας

Petite Perle 300×250

Με ένα διαφορετικό μάθημα, αυτό της υγιεινής διατροφής, πέρασε η χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας.

Οι μικροί μαθητές έμαθαν να τρέφονται σωστά με τη δράση των Νηπιαγωγών, αλλά και την βοήθεια της κ. Μυρτώς Μιχελάκη, η οποία έφταιξε υπέροχες και πεντανόστιμες υγεινές λιχουδιές.

Τα θρανία των παιδιών γέμισαν με πολύχρωμα φρούτα και λαχταριστά λαχανικά, ενώ οι μαθητές εκτός από την παρακολούθηση, δημιούργησαν με τα χεράκια τους σουβλάκια με λαχανικά, ζωγράφισαν φρούτα και έφαγαν γεμιστές αράβικες πίτες με ταχίνι, κακάο και μπανάνα!

Η Διεύθυντρια του Νηπιαγωγείου κ. Άννα Φραντζεσκάκη Φραγκουλάκη σε σχολιασμό της στη σελίδα 1ο 6/ΘΕΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ αναφέρει: Η Υγιεινή διατροφή έχει την τιμητική της κάθε μέρα στο σχολείο μας!Είναι πολύ σημαντικό να συμβάλλουμε μέσα από βιωματικές δράσεις στην αλλαγή τρόπου σκέψης των παιδιών για την σωστή διατροφή με στόχο ένα υγιές σώμα. Σε ευχαριστούμε πολύ Μυρτώ που μας βοήθησες σε αυτό… με τα σουβλάκια από λαχανικά και τις αράβικες από ταχίνι με κακάο και μπανάνα!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ