Στον ΠΑΟΚ ο Βολονάκης

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη

Δέκα μέρες πριν τον αγώνα Αλμυρός – ΠΑΟΚ ο πρώην προπονητής της ομάδας του Γαζίου, Δημήτρης Βολονάκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Έτσι θα τεθεί την μεθεπόμενη αγωνιστική αντιμέτωπος με την πρώην πλέον ομάδα του, σαν προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Βολονάκης που θεωρεί ότι απομακρύνθηκε με άκομψο τρόπο από την τεχνική ηγεσία του Αλμυρού εν μέσω προετοιμασίας, έχει το κίνητρο να δείξει στην διοίκηση του πόσο λάθος έκανε που τον άδιασε τόσο γρήγορα.

Η συμφωνία ΠΑΟΚ – Βολονάκη επικυρώθηκε χθες το μεσημέρι αφού ουσιαστικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, όταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Κώστας Μπουμάκης συναντήθηκε με τον έμπειρο προπονητή μετά την λύση της συνεργασίας με τον Στέλιο Κοζανίδη.

Ο Δημήτρης Βολονάκης θα καθίσει φυσικά στον πάγκο στην κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τις Μοίρες, στον Κρουσώνα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μιλώντας στην «Φωνή Μαλεβιζίου» για την αλλαγή προπονητή μας δήλωσε:

«Καταρχήν πρέπει να σας πω ότι ο Στέλιος Κοζανίδης είναι πολύ καλός προπονητής έχει μοντέρνες ιδέες αλλά η ομάδα με τρεις ήττες στα πρώτα πέντε παιχνίδια έπρεπε να κάνει κάτι για να αλλάξει το κλίμα. Πήραμε έναν έμπειρο προπονητή που ξέρει τον ΠΑΟΚ και ευελπιστούμε ότι θα αλλάξει την ψυχολογία. Η ομάδα θα παίζει με  πάθος, θα μπαίνει τσαντισμένη στον αγωνιστικό χώρο και θα παίρνει τα παιχνίδια τρόπος του λέγειν, από το πρώτο ημίχρονο. Εύχομαι καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του στον Στέλιο Κοζανίδη που είναι καλός προπονητής και πιστεύω θα κάνει σπουδαία καριέρα. Απλώς στον ΠΑΟΚ δεν «κόλλησε» και αποφασίσαμε να λύσουμε την συνεργασία μας».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ