Συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Petite Perle 300×250

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 400 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (16.10.2019) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, 31χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ουσιών, χθες (16.10.2019) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε ο 31χρονος και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν έξι (6) αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά, 429 γραμμάρια κάνναβης και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ