Με ανατροπή η Τύλισος 2-1 τη Δόξα

Petite Perle 300×250

Με αντεπίθεση στο β΄ ημίχρονο η Τύλισος κέρδισε με 2-1 τη Δόξα στο Λίντο και συνεχίζει να είναι στην κορυφή έχοντας πετύχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 1-0 με τέρμα που πέτυχε με κεφαλιά ο Βλαχάκης ύστερα από κόρνερ του Βαρβεράκη.

 Νωρίτερα οι παίκτες της Δόξας είχαν στο 7΄ σουτ του Βαρβεράκη που έδιωξε σωτήρια ο Γιανναδάκης και στο 30΄ σουτ του Καράνταγλη που πέρασε ελάχιστα άουτ από τα γκολπόστ της Τυλίσου.

 Μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν ένα απευθείας φάουλ του Μανιούδη στο 40' που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ προηγουμένως στο 25' κοντινό σουτ του Χατζηγεωργίου, έφυγε ψηλά άουτ. Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Ζουραράκη μπροστά στο φάσμα της ήττας αντέδρασαν και στο 55΄ με σουτ του Χατζηγεωργίου μέσα από την περιοχή ισοφάρισαν σε 1-1.

Μάλιστα στο 65΄ έκαναν την ολική επαναφορά αφού με κεφαλιά του Τζανή μετά από κόρνερ έφτασαν στο 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Μοναδικό αξιοσημείωτο η αποβολή του σκόρερ Τζανή με δεύτερη κίτρινη κάρτα από το διαιτητή Παπαδοσπυριδάκη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

 ΔΟΞΑ Ηρακλείου: Παπατσαρούχας, Ξυστράκης, Καράνταγλης, Τσαγκαράκης, Λίβας, Χνάρης, Τσαγλιάτης, Βλαχάκης, Γιακουμάκης, Βαρβεράκης, Μαμουλάκης

ΤΥΛΙΣΟΣ:    Γιανναδάκης, Λιαπάκης, Βανγκέλι, Τζανής, Χατζηγεωργίου, Ταβουλαρέας, Μαθιουδάκης(46΄Σαβουιδάκης), Παπάζογλου, Αποδουλιανάκης(46΄ Λέκκα), Μανιούδης, Παπαγγελής

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ