Φοβερή η Κ15 του ΟΦΗ νίκησε 2-1 την ΑΕΚ

Petite Perle 300×250

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η ομάδα Κ15 του ΟΦΗ στην Ελιά και νίκησε την ΑΕΚ με 2-1.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο και αιφνιδίασε την ΑΕΚ που είχε στη σύνθεση της τον Παναγιώτη Κοντάκη το καλοκαιρινό της απόκτημα από τον ΠΟΑ.

Μόλις στο 1' ο Κακουλάκης έπαιξε το ένα-δύο με τον Μακράκη πλάσαρε και έσωσε ο Καλαμιώτης.

Στο 8' ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ όταν από αδράνεια στο κέντρο άμυνας της ΑΕΚ ο Ζαχαριουδάκης με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου φρέναρε τον ΟΦΗ και η ΑΕΚ πήρε ανάσα.

Η πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου άνηκε στην ΑΕΚ με τον Δεληγιαννίδη να μπαίνει μόνος από πλάγια, σούταρε και έσωσε ο Χαλκιαδάκης.

Ενώ η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο είχε ανεβάσει την απόδοση της και ζητούσε την ισοφάριση ο ΟΦΗ σε μια φοβερή αντεπίθεση έκανε το 2-0 όταν μετά από φανταστικό συνδυασμό Φαϊτάκη-Κακουλάκη ο Φανουράκης εξ' επαφής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ΑΕΚ στο 72' μείωσε σε 2-1 με αριστερό σουτ του Ντελή και στο 78' άγγιξε την ισοφάριση αλλά ο Χαλκιαδάκης με πολύ γρήγορη έξοδο έπεσε στα πόδια του Λυμπερόπουλου που έμπαινε μόνος του και μπλόκαρε τη μπάλα.

Από τον ΟΦΗ που κυκλοφορούσε κατά διαστήματα τέλεια τη μπάλα δεν υπάρχουν παίκτες με κακή απόδοση. Ο τερματοφύλακας Χαλκιαδάκης κράτησε όταν χρειάστηκε τη νίκη, τα πλάγια μπακ Γωνιανάκης, Καρανδινός (κυρίως αυτός) κράτησαν τις θέσεις τους βγαίνοντας και μπροστά, ενώ ο Κώττης ήταν επιβλητικός και με τον Σαλούστρο έφτιαξαν ένα σούπερ δίδυμο στόπερ.

Στα αμυντικά χαφ εξαιρετικός ο Ζαχαριουδάκης και ο εγκεφαλικός Φαϊτάκης, στα εξτρέμ ο Σημαντηράκης και ο Κλάδος με την άψογη τεχνική τους ταλαιπώρησαν τα άκρα της ΑΕΚ, ο Μακράκης σαν δεύτερος φορ και στη συνέχεια ο Φανουράκης ήταν πολύ καλοί ενώ ο σέντερ φορ Κακουλάκης ήταν εντυπωσιακός με τρομερή κινητικότητα, ενώ ο Αντριανο και ο Τζεβαμπινάς που μπήκαν στο ματς σαν αλλαγή είχαν θετική παρουσία.

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Χαλκιαδάκης, Γωνιανάκης(65' Αντριανο), Καρανδινός, Σαλούστρος, Κώττης, Φαϊτάκης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Κακουλάκης, Μακράκης(55' Φανουράκης), Κλάδος(61' Τζεβαμπινάς)

ΑΕΚ: Καλαμιώτης, Σταματεζόπουλος, Σκιαρέσης, Γιαματζίδης, Τσαχαμιώτης, Μαρούσης, Δημητριάδης, Κοντάκης, Δεληγιαννίδης, Κλάψης, Κρητικός.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ