Λευκή ισοπαλία με Θέρισο… και κορυφή για Ροδιά!

Petite Perle 300×250

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση των Καλεσών για την 3η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΗ ανάμεσα στην Ροδιά και την Θέρισο με σκορ 0-0.

Η ομάδα του Μαλεβιζίου πλέον φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την σημερινή αντίπαλο της, έχοντας επτά βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ήταν ανοικτός με την Θέρισο να έχει δύο καλές στιγμές αλλά τον Καρπαθάκη να κάνει μεγάλες επεμβάσεις και να κρατάει το μηδέν.

Στην συνέχεια η Ροδιά ανέβασε την απόδοση της και είχε δοκάρι με τον Μαστροβασίλη αλλά και άλλη μια καλή ευκαιρία με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, ενώ πολύ απειλητικός ήταν και ο εξαιρετικός Καραγιάννης.

Η Ροδιά ήταν εξαιρετικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο ήξερε τι ζητούμε με κάθε παίκτη να έχει τον ρόλο του κόντρα σε μια Θέρισο που "ξεχειλίζει" από ποιότητα.

Στην επανάληψη με την είσοδο του Μυτάρα οι φιλοξενούμενοι έγιναν ακόμα ταχύτεροι στο επιθετικό κομμάτι τους έχοντας προυποθέσεις για το γκολ.

Οι Μαλεβιζιώτες με την είσοδο του Λεμονάκη έγιναν και αυτοί από την πλευρά τους επιθετικοί με τον έμπειρο άσσο να σκοράρει στο 74ο λεπτό μετά την κάθετη του Καραγιάννη αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσαίντ, με αποτέλεσμα τις πολύ έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Ροδιάς.

Οι παίκτες του Γ. Χατζηδάκη άντεξαν και κατέκτησαν τον έβδομο βαθμό της χρονιάς, με επόμενο αντίπαλο να είναι το Ίνι στο Αρκαλοχώρι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΟΔΙΑ: Καρπαθάκης, Χριστοδουλάκης, Μανδαλενάκης, Βαμβουκάκης, Φλουρής (85' λτ. Συγλέτος), Μαχαίρας, Κασαπάκης Κ. (46' λτ. Βαρδαλαχάκης), Παπουτσάκης (58' Κότσι), Καραγιάννης, Στεργιάννης, Μαστροβασίλης (55' Λεμονάκης)

ΘΕΡΙΣΟΣ: Πλαίτης, Παπουτσάκης, Αργέντης, Πατελάκης, Αργέντης Γ., Σταυρουλάκης, Ζγκούρι, Φραγκιαδάκης (55' Μυτάρας), Μουλακάκης, Μαγούλιος, Ουσταμανωλάκης (65' Μπιτάδος)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ