Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Ωραίο το παιχνίδι στο Φάληρο, με τους φιλοξενούμενους να εμφανίζονται κάτι παραπάνω από αξιόμαχοι, να ξεδιπλώνουν και πάλι τις επιθετικές τους αρετές και να αποδεικνύουν ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας αλλά να φεύγουν ηττημένοι με 2-1.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες. Με τον Λοβέρα στο 3' οι Πειραιώτες, με τον Ναμπί στο 54' οι φιλοξενούμενοι, ενώ έπειτα από χρήση VAR -ορθώς- δεν μέτρησε τέρμα του Γκερέρο στο 66ο λεπτό.

Έντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι από τους φιλοξενούμενους στο 33' έπειτα από μαρκάρισμα του Σεμέδο στον Φιγκεϊρέδο, σε μια φάση που χωράει συζήτηση. Θα μπορούσε να δείξει πολύ εύκολα την άσπρη βούλα ο Παπαδόπουλος.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 11 για τον Ολυμπιακό με κεφαλιά του Σουντανί.

Το 1-1 ήρθε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με καταπληκτικό σουτ του Ναμπί έξω από την περιοχή.

Στο 54' ο Ναμπί πήγε να βάλει και δεύτερο προσωπικό γκολ με σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Τρία λεπτά μετά ο Νάστος έκανε την λάθος πάσα ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε και με σουτάρα ο Σουντανί έκανε το 2-1.

Στο 66' δεν μέτρησε σωστά το γκολ του Γκερέρο για οφσάιντ μετά από χρήση VAR.

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ είχε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν μπόρεσε να βάλει δεύτερο γκολ. Πάντως από την πίεση του ΟΦΗ όλος ο Ολυμπιακός ήταν πίσω από το κέντρο κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά και το κατάφερε η ομάδα του Γιώργου Σίμου.  

Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σουντανί (82' Καμαρά), Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Γκερέρο, Ποντένσε, Λοβέρα (56' Μασούρας), Κούτρης, Παπαδόπουλος και Τοροσίδης (62' λ.τρ. Γκασπάρ).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Νάστος (64' Κουτρουμπής), Νέιρα, Ναμπί, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (87' Βαζ), Φιγκερέιδο (71' Μάνος), Μεγιάδο και Κοροβέσης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ