Άγιος Δημήτριος-Νέοι Αλμυρού 4-0 με σόου Γιώργου Κατσαμάνη

Petite Perle 300×250

Καταιγιστικός ήταν ο Άγιος Δημήτριος κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο κερδίζοντας 4-0 τους Νέους Αλμυρού που έχασαν σε άλλο ένα παιχνίδι με κατεβασμένα τα χέρια.

Ο Γιώργος Κατσαμάνης μετέτρεψε το παιχνίδι σε προσωπικό του σόου και με 4 γκολ οδήγησε την ομάδα του σε μια ακόμη νίκη.

Από την άλλη πλευρά οι Νέοι Αλμυρού δεν μπορούν με τίποτα να σηκώσουν κεφάλι και τα πράγματα γι' αυτούς γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο 2' ο Σταυριανός σε αντεπίθεση κουβάλησε τη μπάλα, πάσαρε στον Τσαφαντάκη που σούταρε από πλάγια με τον Παγωμένο να αποκρούει δύσκολα.

Στο 14' ο Τσαφαντάκης λίγο έξω από ην περιοχή σούταρε, ο Παγωμένος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Γιώργος Κατσαμάνης έκανε το 1-0 σε κενή εστία.

Στο 30' ο Γιώργος Κατσαμάνης έσπασε με το στήθος στον Τσαφαντάκη που σούταρε αλλά ο Παγωμένος ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε τη μπάλα.

Στο 31' ο Γ. Κεφαλογιάννης στη μικρή περιοχή πριν προλάβει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα ο Αναγνωστάκης τον έβγαλε εκτός πορείας με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε πέναλτι αλλά τον διαιτητή να λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 60' ο Γκαγκάκης μπήκε στη περιοχή σούταρε δυνατά αλλά και πάλι ο Παγωμένος έκανε εξαιρετική απόκρουση.

Στο 66' ο Τσικανδυλάκης ανέτρεψε τον Γ. Κατσαμάνη μέσα στη περιοχή και ο διαιτητής κ. Μπαλίδης έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος αλλά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Παγωμένου.

Στο 82' ο Γιώργος Κατσαμάνης με σουτ βολίδα λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 2-0.

Στο 85' ο Τσαφαντάκης κουβάλησε τη μπάλα ανενόχλητος πίσω από τη σέντρα μέχρι την περιοχή, σούταρε ο Παγωμένος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Γιώργος Κατσαμάνης και πάλι έκανε το 3-0.

Δύο λεπτά μετά ο Τσαφαντάκης από πλάγια θέση πλάσαρε τον Παγωμένο αλλά πάνω στη γραμμή ο Κανάκης απομάκρυνε με τάκλιν.

Στο 91' ο Γιώργος Κατσαμάνης με σκαφτό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Άγιος Δημήτριος: Μανωλακάκης, Αναγνωστάκης(61΄Σερλιδάκης), Μιχελουδάκης(66' Κουτρούλης), Τσαφαντάκης, Σταυριανός, Γ. Κατσαμάνης, Χ. Κατσαμάνης, Αναγνωστάκης(65' Πετράκης), Νύκταρης(55' Γκαγκάκης), Μ. Κατσαμάνης, Σαλούστρος.

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Α. Κεφαλογιάννης, Γεωργακόπουλος(86' Ξυπάκης), Τσιντάρης(85' Κατσαμάνης), Τσικανδυλάκης, Κανάκης, Βελιβασάκης(46' Ντάγια), Σελαμάι(65' Lamaj), Γ. Κεφαλογιάννης, Petrov, Ε. Κεφαλογιάννης.    

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ