Με σκόρερ τον Καουκάκη η Δαμάστα 2-0 τον Ανθεστίωνα.

Petite Perle 300×250

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της η Δαμάστα νίκησε στο γήπεδο της με 2-0 τον δυνατό Ανθεστίωνα.

Στο πρώτο ημίχρονο αν και η Δαμάστα ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια με σκόρερ τον Καουκάκη στη συνέχεια αγχώθηκε αδικαιολόγητα, σήκωσε τη μπάλα ψηλά αλλά μετά το 55' ανέβασε την απόδοση της, έκανε το 2-0 έχασε μια δυο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες χωρίς να απειληθεί από τον Ανθεστίωνα.

Μόλις στο 1' λοιπόν ο Καουκάκης από πάσα του Καστελλιανάκη μπήκε μόνος του στην περιοχή και με άψογο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 29' σέντρα του Μαρκάκη κεφαλιά του Καστελλιανάκη άουτ.

Στο 69' από μπαλιά του Χαρίτου ο Καουκάκης μόνος με τον Χρονάκη πλάσαρε και ο τερματοφύλακας του Ανθεστίωνα απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 79' από ωραίο συνδυασμό των παικτών της Δαμάστας ο Καουκάκης με άψογο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 89' εκπληκτικός συνδυασμός Ρουμπάκη-Μαρκάκη ο Γιαλυτάκης εξ' επαφής πλάσαρε και ο Χρονάκης έδιωξε σε κόρνερ.

Καλύτεροι από τη Δαμάστα οι Αποστολάκης, Χαρίτος, Αναστασιάδης, Μαρκάκης και από τον Ανθεστίωνα ο Λιοδάκης ο Τρουλάκης και ο Στρατάκης.  

Συνθέσεις:

Δαμάστα: Δημαράκης, Αναστασιάδης, Μπιμπίρης, Αποστολάκης, Δουλγεράκης(78' Νίνο), Χαρίτος, Μαρκάκης, Τζουβάρας, Ρουμπάκης(90' Μπενάλντο), Καστελιανάκης(85' Κεφαλούκος), Καουκάκης.

Ανθεστίωνας: Χρονάκης, Κελαράκης, Κυριακάκης, Πήλιος, Μαρκογιανάκης, Στρατάκης, Λιοδάκης, Τζωμπανάκης, Τρουλάκης, Φωτόπουλος, Ψαλιδάκης.

Δηλώσεις προπονητών

Ο προπονητής της Δαμάστας Μανώλης Σουτζής αφού χαρακτήρισε τον Ανθεστίωνα την καλύτερη ομάδα που έπαιξε μέχρι τώρα η ομάδα του τόνισε:

«Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αφού ήμασταν νευρικοί παρότι σκοράραμε νωρίς. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας δεν κινδυνεύσαμε, κάναμε το 2-0 και μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ».

Ο Μάριος Σηφάκης προπονητής του Ανθεστίωνα δήλωσε:

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα αλλά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Το λέω αυτό γιατί και τα δύο γκολ που δεχθήκαμε ήταν από δικά μας λάθη».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ