Διεθνές τουρνουά σκάκι το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Για  μια ακόμα χρονιά το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort 5*, φιλοξενεί το Διεθνές Τουρνουά Amateur Chess Organization 2019, στο ξενοδοχείο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort στο Φόδελε.

Δεκάδες ερασιτέχνες σκακιστές υψηλού επιπέδου, από διάφορες χώρες του κόσμου συγκεντρώθηκαν και εφέτος στο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort, λαμβάνοντας μέρος σ’ ένα αναγνωρισμένο τουρνουά που επιφυλάσσει πολλές συγκινήσεις και ανατροπές. Ταυτόχρονα όμως, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τοπική παράδοση και κουλτούρα, την κρητική διατροφή και φιλοξενία, αλλά και να μεταδώσουν στις χώρες τους τις ομορφιές της Κρήτης, λειτουργώντας ως οι καλύτεροι «πρεσβευτές» του τόπου μας.

Το Διεθνές Τουρνουά Amateur Chess Organization 2019 ολοκληρώνεται την Τρίτη 22 Οκτωβρίου με την τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές στις εγκαταστάσεις του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort 5*.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...