Ελένη Βατσινά: «Σύμπραξη δυνάμεων για την αναγέννηση της παράταξης»

Petite Perle 300×250

Η πρόταση της πολιτεύτριας του ΚΙΝ.ΑΛ. προς τον Μ.Χριστοδουλάκη για την επόμενη ημέρα

Συστρατεύεται στο δρόμο της αναγέννησης της παράταξης, η πολιτεύτρια του Κινήματος Αλλαγής, Ελένη Βατσινά. Στο περιθώριο της χθεσινής συνεδρίασης της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΙΝ.ΑΛ., που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ibis Style, η κ.Βατσινά στέκεται στις συμμετοχικές διαδικασίες, με έμφαση σε στελέχη που έχουν βρεθεί σε θέσεις ευθύνης προκειμένου να συνδημιουργήσουν, μαζί με τη Ν.Ε. και τις "νέες" δυνάμεις, τον πυρήνα της αναγέννησης. Και αυτή είναι η πρόταση που απευθύνει στον Γραμματέα της Κ.Π.Ε. του Κινήματος Αλλαγής, Μανόλη Χριστοδουλάκη.

Στη δήλωσή της η Ελένη Βατσινά αναφέρει:

Θεωρώ ότι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να αναγεννήσουμε την παράταξη αυτή που εκπροσωπούμε. Να την κάνουμε μεγαλύτερη γιατί έτσι της αξίζει.

Έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτούς που έχτισαν το χώρο αλλά και τους ανθρώπους που τον στήριξαν και τον στηρίζουν. Πιστεύω απόλυτα ότι όλοι πρέπει να συστρατευθούμε. Προτείνω, κ.Χριστοδουλάκη να έρεθετε σε επαφή με όλα τα παλαιότερα στελέχη, που έχουν διατελέσει βουλευτές, δήμαρχοι ή νομάρχες και μαζί με την Νομαρχιακή Επιτροπή και με εμάς όλους, να δημιουργήσουμε τον πυρήνα που θα αναγεννήσει το κόμμα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ