Πρώτη νίκη για την Παλιανή 4-1 τον Άγιο Δημήτριο

Petite Perle 300×250

Θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι καλύτερο ο Άγιος Δημήτριος από το παιχνίδι με την Παλιανή αλλά μετά την κόκκινη στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δεν μπόρεσε να κάνει πολλά αν και προσπάθησε και άφησε στην Αυγενική σημαντικούς βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά η Παλιανή πήρε τους πρώτους βαθμούς της και έβαλε επιτέλους γκολ στο πρωτάθλημα και όχι ένα αλλά τέσσερα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να εστιάζουν περισσότερο στην άμυνα και να μην ρισκάρουν ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να πάνε με το μηδέν στα αποδυτήρια.

Όμως νωρίς στο 48' ο Φουντουλάκης έβαλε μπροστά την ομάδα της Παλιανής κάνοντας το 1-0.

Πέντε λεπτά μετά ο Νίκος Σταυριανός δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα και από κει και πέρα ο Άγιος Δημήτριος άρχισε να χάνει έδαφος και φυσικά την πιθανότητα της ισοφάρισης.

Σαν να μην έφτανε η κόκκινη κάρτα ένα λεπτό μετά δέχθηκε και δεύτερο γκολ από τον Ι. Κοσμαδάκη.

Στο 63' οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν σε 2-1 με τον Τσαφαντάκη.

Όμως στο 72' το παιχνίδι κλείδωσε για τους γηπεδούχους με γκολ του Σπινθουράκη που έκανε το 3-1 και ο ίδιος παίκτης 6 λεπτά μετά έκανε το τελικό 4-1.

Συνθέσεις:

Παλιανή: Τζερεμάκης, Οικονομάκης, Φουντουλάκης, Γ. Οικονομάκης, Πλουσος, Κοσμαδάκης, Καπνιστός(54' Τζερεμάκης), Βιτσαράς(75' Αλεξάκης), Ι. Κοσμαδάκης, Σ. Σπινθουράκης(52' Βελεντάκης), Ε. Σπινθουράκης.  

Άγιος Δημήτριος: Κουτρούλης, Σερλιδάκης(72' Πατραμάνης), Αναγνωστάκης, Ι. Αναγνωστάκης, Μιχελουδάκης, Τσαφαντάκης, Σταυριανός, Γ. Κατσαμάνης(64' Ν. Βελιβασάκης), Χ. Κατσαμάνης(59' Κ. Βελιβασάκης), Σαλούστρος, Νύκταρης(57' Πετράκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ