Πέρασε σαν «σίφουνας» από το Αρκαλοχώρι, η πρωτοπόρος Ροδιά

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Συνεχίζει με σπασμένα φρένα η Ροδιά που για ακόμα μια αγωνιστική ήταν εξαιρετική επικρατώντας με 0-3 του Ίνι για την 4η στροφή του πρωταθλήματος της Γ΄ΕΠΣΗ.

Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν εξαιρετικοί στον αγωνιστικό χώρο και παρά τον έντονο αέρα δεν επηρεάστηκαν έχοντας κάθε παίκτης τον ρόλο του.

Το Ίνι, είχε την ελαφριά υπεροχή στα πρώτα λεπτά με τον αέρα υπέρ του, χωρίς όμως να βάλει ιδιαίτερες δυσκολίες στον σταθερότατο Λαγκουβάρδο.

Η Ροδιά με τα λεπτά ανέβαζε την απόδοση της και ήταν πάντα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις με τους Κότσι, Στεργιάννη, Λεμονάκη και Καραγιάννη που δημιουργούσε πολλούς χώρους.

Στην μεσαία γραμμή εξαιρετική ήταν η παρουσία των Μαχαίρα και Κασαπάκη Κώστα.
Στο 41ο λεπτό, ο Κασαπάκης με όμορφη προσπάθεια τροφοδότησε τον Μαχαίρα και αυτός με εκπληκτικό μακρινό σουτ κρέμασε τον Χαλαμπαλάκη για το 0-1, σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Μαλεβιζιώτες πάτησαν ακόμα πιο δυνατά στα πόδια τους και με το εξαιρετικό μακρινό σουτ και πάλι του Μαχαίρα, σημείωσαν το 0-2 στο 54ο λεπτό.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 91ο λεπτό ο Λεμονάκης, Μετά από εκτέλεση φάουλ από μακριά του Χριστοδουλάκη στην πλάτη της άμυνας, ο Λεμονάκης έκανε την προβολή και διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Μετά και την 4η αγωνιστική η Ροδιά βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογία, έχοντας 10 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΙΝΙ: Χαλαμπαλάκης, Μουντράκης, Πλερωνάκης (87' Πολίση), Κοσμαδάκης, Κατσαμήτρος, Μανδελένης, Σφακιανάκης (87' Κανάκης), Βουρλιδάκης, Μαυρογιάννης, Καπαρουνάκης (46' Βιτσαράς), Τσαμπάς (67' Πολίση Αν.)

ΡΟΔΙΑ: Λαγκουβάρδος, Χριστοδουλάκης, Μανδαλενάκης, Βαμβουκάκης, Κασαπάκης Κ. (75' Βαρδαλαχάκης), Μαχαίρας, Φλουρής, Κότσι (70' Ναξάκης), Καραγιάννης (85' Συγλέτος), Λεμονάκης, Στεργιάννης (67' Παπουτσάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ