Ο Νεκτάριος Τζουβάρας της Δαμαστας έσωσε μια κοπέλα από πνιγμό!

Petite Perle 300×250

Παράλληλα με τις ποδοσφαιρικές υπηρεσίες που προσφέρει εδώ και 1,5 χρόνο στην ομάδα της Δαμάστας ο Νεκτάριος Τζουβάρας  είναι και μέλος της Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας Κρήτης «ΩΚΕΑΝΙΣ» και με την ιδιότητα του ναυαγοσώστη πριν λίγες ημέρες έδωσε μία κοπέλα από βέβαιο πνιγμό!

Το περιστατικό έγινε στην παραλία Αρίνα, όπου ο Τζουβάρας πάνω από τον ναυαγοσωστικό πύργο αντιλήφθηκε μία κοπέλα να έχει μπει στα μανιασμένα κύματα και να απομακρύνεται από την Ακτή. Παρά τις εκκλήσεις του, η κοπέλα προχώρησε πιο βαθιά στη θάλασσα και εκείνος κάλεσε το διασωστικό σκάφος «ΩΚΕΑΝΙΣ», με πλήρωμα τους Αλκίνοο Παπανικολάου (ναυαγοσώστης) και Μάνο Κλάδο (χειριστής) και παρότι η ίδια αρνιόταν πεισματικά οποιαδήποτε βοήθεια, τελικά την επιβίβασαν στο σκάφος.

Ο Νεκτάριος Τζουβάρας που εντωμεταξύ είχε ειδοποιήσει και το ΕΚΑΒ, βούτηξε στα κύματα και την παρέλαβε από το σκάφος, το οποίο δεν μπορούσε να προσεγγίσει στην ακτή λόγω του υψηλού κυματισμού. Στη συνέχεια την μετέφερε στην παραλία όπου και την παρέλαβε ασθενοφόρο. Ο ΑΟ Δαμάστας συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή του Νεκτάριο Τζουβάρα αλλά και τους ναυαγοσώστες της ΩΚΕΑΝΙΣ για το ότι έσωσαν μία ανθρώπινη ζωή.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ