Συνεδριάζει απόψε το δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου – Τα θέματα ημερήσιας διάταξης

Petite Perle 300×250

Σήμερα Τετάρτη (30/10) και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου θα γίνει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί και να παρθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Ανακοινώσεις – αιτήσεις – αναφορές.

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
(δια του Αντιδημάρχου Γρηγορίου Φασουλάκη)
1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού (15η) του Δήμου οικονομικού έτους 2019.
2. Έκθεση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της κατάστασης των εσόδων και εξόδων του Γ΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2019 του Δήμου Μαλεβιζίου.

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
(δια του Αντιδημάρχου Γεωργίου Πετούση)
3. Έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ VIII, στον Άξονα Προτεραιότητας «Κοινωνικές και Πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων », με τίτλο «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδας της χώρας.
4. Αντικατάσταση μέλους κοινής επιτροπής παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης με το ΤΕΙ Κρήτης (Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο) με τίτλο: ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Α'ΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β'ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ.
5. Αντικατάσταση μέλους κοινής επιτροπής παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης με το ΤΕΙ Κρήτης (Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο) με τίτλο: "ΕΡΕΥΝΑ – ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΠΙΛΟΤΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ".
6. Γνωμοδότηση επι της στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του προγράμματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή "νότια της Κρήτης".

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
(δια του Αντιδημάρχου Γρηγορίου Φασουλάκη)
7. Εκλογή εκπροσώπων Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης για την τρέχουσα δημοτική περίοδο .
8. Ανασυγκρότηση Δ. Σ. της Α΄ βάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Μαλεβιζίου», λόγω δήλωσης παραίτησης τακτικού μέλους (325/2019 απόφασης Δ.Σ.) .

Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ
(δια του Αντιδημάρχου Μιχαήλ Αλμπαντάκη)
9. Αποδοχή Προγράμματος Δακοκτονίας για την τριετία 2020-2022.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ