Πικέ: «Με αυτούς τους παίκτες της Ρεάλ τα πάω καλά»

Petite Perle 300×250

Τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης με τους οποίους διατηρεί… εγκάρδια σχέση, αποκάλυψε ο Ζεράρ Πικέ.

Κι όμως, ο Ζεράρ Πικέ διατηρεί φιλίες με παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης!

Αν και οι περισσότεροι θα στοιχημάτιζαν στο αντίθετο, ο στόπερ της Μπαρτσελόνα έχει τις καλύτερες σχέσεις με τους Σέρχιο Ράμος, Λούκας Βάσκεθ και Νάτσο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στον «Cadena Ser». Σε μία συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την πρόθεση των ποδοσφαιριστών των «μπλαουγκράνα» να μειώσουν το μισθό τους, προκειμένου να δουν τον Νεϊμάρ να επιστρέφει στο «Καμπ Νόου».

«Τα πηγαίνω καλά με πολλούς παίκτες της Ρεάλ. Δεν είχα ποτέ να πω κανένα κακό λόγο για κάποιον. Θεωρώ ότι ο κόσμος εδώ στη Μαδρίτη με σέβεται και αυτό είναι κάτι αξίζω. Με τους Νάτσο, Σέρχιο Ράμος Λούκας Βάσκεθ… Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε πολύ καλοί φίλοι, ωστόσο, απολαμβάνουμε μία εγκάρδια σχέση», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπαρχηγός της Μπαρτσελόνα.

Την ίδια στιγμή, ο Πικέ εξήγησε το ότι αν και προσπαθεί να εμφυσήσει και στους υπόλοιπους παίκτες των Καταλανών την «έχθρα» που πρέπει να νιώθουν στα ντέρμπι με τη Ρεάλ, αυτή αφορά μόνο την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο.

«Προσπαθούσα να διασφαλίσω ότι σε αυτά τα παιχνίδια θα υπήρχε το στοιχείο της αντιπαλότητας, αλλά δεν το κατάφερνα πάντα. Ωστόσο, αυτό συνέβαινε μέχρι να τελειώσει η αναμέτρηση. Μετά προχωρούσα. Θεωρώ ότι τα πηγαίνω αρκετά καλά με τους παίκτες της Ρεάλ. Για μερικούς αυτή η αντιπαλότητα έχει μεγαλύτερη σημασία και από την ίδια τους τη ζωή. Για εμένα όχι. Τα βλέπω από διαφορετική σκοπιά και πάντα διατηρώ σεβασμό (σ.σ.: για τη Ρεάλ)», υπογράμμισε ο Πικέ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ