Συνάντηση Χάρη Μαμουλάκη με τον Σύλλογο Τριτέκνων Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Ηρακλείου Μανόλη Αχλαδιανάκη και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Κώστα Βαρβεράκη συναντήθηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες, θέματα που τα γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό ο Χάρης Μαμουλάκης, αφού κι ο ίδιος υπήρξε μέλος του Συλλόγου μέχρι που έγινε πολύτεκνος πατέρας. Πρόθεση του Βουλευτή Ηρακλείου, είναι να μεταφέρει όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι τρίτεκνες και οι πολύτεκνες οικογένειες στην Βουλή και να πιέσει με κάθε τρόπο έτσι ώστε να ικανοποιηθούν όσα περισσότερα είναι εφικτό.

«Η ενίσχυση των τρίτεκνων, όπως και των πολύτεκνων οικογενειών, αποτελεί κλειδί για τη λύση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Η Πολιτεία οφείλει να σκύψει πάνω από τα προβλήματά τους, να τα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και να δώσει τις ενδεδειγμένες λύσεις. Ειδικά σήμερα, που βρισκόμαστε εκτός των σκληρών δημοσιονομικών προγραμμάτων των προηγούμενων ετών και υπάρχει περιθώριο, επιβάλλεται όλοι να πιέσουμε έτσι ώστε να ικανοποιηθεί κάθε δίκαιο αίτημά τους. Πρόκειται άλλωστε για ένα ουσιαστικό, εθνικό θέμα κι έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ