Στο 96 η Τύλισος πήρε το χ με τα Δειλινά

Petite Perle 300×250

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα Δειλινά-Τύλισος στο γήπεδο του ΕΓΟΗ οι φιλοξενούμενοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Μανιούδη και τους κράτησε αήττητους στο πρωτάθλημα του Β τοπικού.

Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση  και πάθος με τα Δειλινά να παίρνουν δυο φορές το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως να μπορούν να το κρατήσουν. Τα γκολ μπήκαν μετά την αποβολή του Μιχελάκη που άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες αλλά ο εξαιρετικός Γιακουμάκης έβαλε δύο γκολ χωρίς όμως η ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Στον 19' από κάθετη του Λέκα ο Μανιούδης μόνος του στην περιοχή πλάσαρε, ο Λιανάκης όμως ήταν εκεί και απέκρουσε.

Στο 29' ο Γιακουμάκης έβγαλε μόνο του στην περιοχή τον Βιστάκη που πλάσαρε, αλλά πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή του τέρματος ο Παπάζογλου απομάκρυνε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε νωρίς η αποβολή του Μιχελάκη χωρίς όμως αυτό να επηρεάσει τα Δειλινά αφού στο 67' από σέντρα του Κεφαλούκου από φάουλ, ο Γιακουμάκης με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-0.

Ένα λεπτό μετά ο Μανιούδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον κύριο Ζιούτο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λέκα και έκανε το 1-1.

Στο 78' ο Γιακουμάκης βρέθηκε στην περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-1.

Στο 93' οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Χατζηγεωργίου σε τετ α τετ να στέλνει τη μπάλα πάνω στον Λιανάκη.

Στο 96' ο Μανιούδης σούταρε από αρκετά πλάγια, η μπάλα βρήκε και σε πόδι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-2.

Συνθέσεις:

Δειλινά: Λιανάκης, Κώσταλ, Μπακαλάκης, Τσουβάλας, Μιχελάκης, Βιστάκης, Πασσάς, Κεφαλούκος, Λαυρεντίου, Γιακουμάκης, Χουρίδης

Τύλισος: Γιανναδάκης, Βανγκέλι, Λιπάκης, Καλέας, Χατζηγεωργίου, Σαβουιδάκης(77' Μαθιουδάκης), Μαματζάκης, Παπάζογλου, Λέκα, Μανιούδης, Παπαγγελής.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ