Έχασε δικό του παιχνίδι ο ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Με μάγκικη ανατροπή η ΑΕΛ, λύγισε τον ΟΦΗ με 3-2 σε έναν καταπληκτικό αγώνα.

Ο ΟΦΗ βρέθηκε στο 7 να κερδίζει με 0-2 με τα γκολ του Σεμέντο με σουτ έξω από την περιοχή και του Τσιλιανίδη που πέρασε δύο αντιπάλους και πλάσαρε εξαιρετικά αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ και η Λάρισα που δεν παράτησε το παιχνίδι, ανέτρεψε το σκορ και πήρε σπουδαία νίκη.

Στο 12' ήρθε το πρώτο γκολ, για τη Λάρισα με πλασέ του Μόρα.

Μέχρι το ημίχρονο ακυρώθηκαν δύο γκολ της ΑΕΛ από το VAR και έπρεπε να περιμένει το δεύτερο ημίχρονο.

 Οι «βυσσινί» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν μπορούσαν τον τρόπο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, κάτι που τελικά έγινε στο 68', όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννούλη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Γουάιλι για το 2-2.

Στο 79', η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την ανατροπή της με τη «χρυσή αλλαγή», Ντάουντα, που πήρε την πάσα από τον Ουάρντα και εκτέλεσε με τη μία τον αντίπαλο γκολκίπερ διαμορφώνοντας το 3-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον – Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς (62' Ασούμπρε) – Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε (82' Φατιόν), Στάνκοβιτς – Νούνιτς (76' Ντάουντα), Γουάρντα

ΟΦΗ (Σίμος): Γουάλι – Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (81' Μάνος) – Σακόρ (75' Στάικος), Νάστος – Σεμέντο, Ναμπί, Τσιλιανίδης – Φιγκεϊρέδο

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ