Με κάθε τρόπο η Δαμάστα θα βγει απ' το πλάνο

Petite Perle 300×250

Τι αποφάσισε η γενική συνέλευση.

Ύστερα από μια τρίωρη συνεδρίαση, σύσσωμη η κοινωνία της Δαμάστας σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή και τη συμπαράσταση των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και του ΜΕΡΑ25 με ομόφωνο ψήφισμα αποφάσισε με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον σχεδιασμό για τη δημιουργία σταθμού μετατροπής στην περιοχή.

Στο ψήφισμα μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι εξουσιοδοτείται το συντονιστικό όργανο των φορέων να προβεί σε όλες τις ενέργειες για την αποτροπή του συγκεκριμένου σχεδιασμού.

Θα ζητηθεί έκτακτη σύγκλιση του περιφερειακού συμβουλίου, σε συνεργασία με την δημοτική αρχή για να αντικρουστούν τα επιχειρήματα του ΑΔΜΕ και τέλος βέβαια η συμμετοχή σε κινητοποιήσεις.

Να σημειωθεί ότι πριν τη διαδικασία του ψηφίσματος ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου της Δαμάστας Γιώργος Σαρρής ανακοίνωσε ότι σε αυτή την κρίσιμη συνέλευση είχε καλεστεί η αντιπολίτευση του Δήμου, οι βουλευτές όλων των κομμάτων, η Περιφέρεια και καυτηρίασε το γεγονός ότι δεν ήταν παρόντες οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και η Περιφέρεια.

Μάλιστα εκείνη την ώρα ο τέως δήμαρχος Γιώργος Μαρκογιαννάκης είπε « Είχαν συμφωνήσει με τον σχεδιασμό γι' αυτό δεν ήρθαν».   

  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ