«Άρωμα» Μαλεβιζίου στις εκλογές του ΤΕΕ/ΤΑΚ-

Τελευταία Ενημέρωση:

Σε εκλόγιμη θέση σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο Μηνάς Μανιαδής

Η παράταξη Αυτόνομοι Μηχανικοί Ανατολικής Κρήτης (ΑΜΑΚ) έκοψε ξανά πρώτη το νήμα, στις εκλογές του τμήματος Ανατολικής Κρήτης, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 Ακολουθούν,  η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ), η #open TEE,   

η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών, και τέλος ο μεμονωμένος υποψήφιος Γιώργος Κλεισαρχάκης.

Στις κάλπες προσήλθαν 1.395 εκλογείς, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 1.367, 20 ήταν άκυρα και 8 λευκά.

Η  ΑΜΑΚ συγκέντρωσε 558 ψήφους, η ΔΚΜ 397 ψήφους,  η παράταξη #openTEE 369 ψήφους, η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών 32 ψήφους,  και ο κ. Κλεισαρχάκης 11 ψήφους.

 Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν και υποψήφιοι από το Μαλεβίζι.

Ο πολιτικός μηχανικός Μηνάς Μανιαδής από την τρίτη δύναμη,  #open TEE, είναι τρίτος στη σειρά κατάταξης έχοντας λάβει 118 ψήφους. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται να είναι και σε εκλόγιμη θέση.

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο συμμετείχε και η Αφροδίτη Κοτσυφάκη, που είναι στην  τεχνική υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου η οποία έλαβε 70 ψήφους.

Η  Έλενα Μαμουλάκη με την πλειοψηφούσα παράταξη «Αυτόνομοι Μηχανικοί Ανατολικής Κρήτης»  έλαβε 72 ψήφους.

Στην παράταξη «Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών» που ήρθε δεύτερη σε ψήφους, συμμετείχε επίσης από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου, η Ειρήνη Παπαδάκη, η οποία έλαβε 32 ψήφους.

Δείτε προσωρινά αποτελέσματα της ψηφοφορίας εδώ         

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...