Για χατίρι της "Νεράιδας" το καζάνι στο Ρουκάνι(φώτο+βίντεο)

Petite Perle 300×250

Έχουμε μπει για τα καλά στην περίοδο του καζανιού, όπου μαζί με τη ρακί δημιουργούνται και μεγάλες παρέες που αφήνουν καμία φορά το στίγμα τους στο πέρασμα του χρόνου.

Ένα τέτοιο καζάνι διοργανώθηκε στο χωριό Ρουκάνι από το Γιώργο Μαρή προς τιμήν της "Νεράιδας" Χρυσούλας Σπανού, υπεύθυνη επικοινωνίας του Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή-Ελλάδος) που ήρθε από την Αθήνα αποκλειστικά για να ζήσει τη συγκεκριμένη εμπειρία.

Στο πλάι της ήταν διαρκώς η Όλγα Μαρή με την αδερφή της Βικτωρία που της εξήγησαν όλη τη διαδικασία παραγωγής της ρακής.  Ο ιδιοκτήτης Στρατής Σκουλάς στο φιλόξενο χώρο του φρόντισε και την τελευταία λεπτομέρεια για να περάσουν οι καλεσμένοι του φίλου του Γιώργη Μαρή μία ξεχωριστή μέρα.

Από το τραπέζι την παράσταση έκλεψε το αντικριστό που επιμελήθηκε ο Γιάννης Μαρής, ενώ πολύ καλή εντύπωση άφησε και το ψήσιμο του λαγού από την Αναστασία Μαρή.

Η παρέα όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε και μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τους Γρηγόρη Περυσσινάκη, Γιώργο Ρεράκη, Γιάννη Βάμβουκα, Γιώργο Παπαδάκη και πολλοί εκλεκτοί  φίλοι της οικογένειας του Γιώργου Μαρή.  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ