Έπιασαν τον ληστή των σούπερ μάρκετ

Petite Perle 300×250

Τον βρήκαν … πριν "τριτώσει"! Ο λόγος για το άτομο που είχε διαπράξει δύο ληστείες και για το οποίο οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Σε επιχείρηση που έγινε πολύ νωρίς το πρωί αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα.

Πρόκειται για έναν 54χρονο Έλληνα, άστεγο με οικονομικά προβλήματα, που δεν είχε απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές. Ο Ηρακλειώτης, οικονομικά κατεστραμμένος, έμενε σε παράπηγμα στην οδό Μάχης Κρήτης, το οποίο πάντως δεν είχε εγκαταλείψει, αν και είχε πάρει τα χρήματα από τις ληστείες – ενδεχομένως και για λόγους κάλυψης. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Στην κατοχή του βρέθηκε το όπλο και τα ρούχα που φορούσε στις ληστείες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη ομολογήσει.

Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης

Στην επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής:

"Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, δύο υποθέσεις ληστείας οι οποίες διαπράχθηκαν στις 23.10.2019 και την 01.11.2019 το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη, 54χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για το αδίκημα της ληστείας.

Ειδικότερα, στις 23.10.2019 το βράδυ, άγνωστο άτομο με την απειλή και χρήση όπλου αφαίρεσε από υπάλληλο καταστήματος το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Επιπλέον, την 01.11.2019 το βράδυ, άγνωστο άτομο με την απειλή και χρήση όπλου αφαίρεσε από υπάλληλο καταστήματος το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 54χρονος διέπραξε τις εν λόγω ληστείες.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 54χρονος, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

πηγή cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ