Μενέλαος Μποκέας: Στόχος μία ακόμη μεγαλύτερη ημερίδα για το αμπέλι στη Μονή (video)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Έπειτα από τη επιτυχή διοργάνωση του 7ου διαγωνισμού κρασιού στη Μονή, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Πολιτιστικό Σύλλογο, αλλά και το όραμα του να δημιουργηθεί μία σπουδαία ημερίδα με βάση το αμπέλι και τα παράγωγά του.

Ο κ. Μποκέας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Ο τρύγος, το σταφύλι, το κρασί είναι ιερές διαδικασίες για την περιοχή μας, τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας… Είναι μια καλή ευκαιρία να διοργανώσουμε στο Μαλεβίζι μία ακόμη μεγαλύτερη ημερίδα με καρδιά τη Μονή που το έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια, για το κρασί, το σταφύλι και την οινογνωσία που είναι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Μαλεβιζίου».

Μάλιστα, ο δήμαρχος κάλεσε την Περιφέρεια Κρήτης να στηρίξει τη νέα πρωτοβουλία του Δήμου, καλώντας τους κ. Λάμπρο Βαμβακά και Νίκο Ξυλούρη που ήταν παρόντες να γίνουν οι αρωγοί της προσπάθειας.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...