Στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου το 3ο Νηπιαγωγείου Μοιρών

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Σχήματα, χρώματα, έννοιες και συμβολισμοί έγιναν αφορμή η επίσκεψη των παιδιών του 3ου Νηπιαγωγείου Μοιρών στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου να εξελιχθεί σε μια βιωματική, δημιουργική εμπειρία.  Η αισθητική εξοικείωση των μαθητών με την τέχνη μέσα από βιωματικές διαδικασίες στους χώρους των εκθέσεων, δίνει ώθηση στη δημιουργική τους έκφραση. Τα παιδιά συνόδευσαν οι Νηπιαγωγοί Βελιβασάκη Μαρίνα, Καζάκη Σούλα, Φραγκιαδάκη Χρύσα. Η ξενάγηση έγινε από την εικαστικό-επιμελήτρια Χρύσα Βαθιανάκη.

                Υπενθυμίζεται ότι στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου στην Τύλισο λειτουργούν οι περιοδικές εκθέσεις: «Το Εκπληκτικό Φως της Ίδιας σου της Υπάρξεως! 8+8 Γυναίκες εξερευνούν την Έμφυλη Ταυτότητα» και «Ταυτότητα: Γυναίκα – 8 Καλλιτέχνιδες από το Ηράκλειο Κρήτης εξερευνούν τον Έμφυλο Προσδιορισμό» καθώς και το φωτογραφικό αρχείο Κ. Κουτουλάκη όπως και οι αίθουσες της μόνιμης συλλογικής έργων του αειμνήστου Μπότη Θαλασσινού.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...