Το μπάσκετ του ΟΦΗ στον Περιφερειάρχη

Petite Perle 300×250

Μια φανέλα της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, έδωσαν στον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ με σκοπό να τον ευχαριστήσουν για την συμπαράσταση στο τμήμα.

Η συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/11) στο γραφείο του Περιφερειάρχη, με παρόντες εκ μέρους της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ τον Πρόεδρο της επιτροπής   Μανώλη Αλεξάκη, τον υπεύθυνο οικονομικών, Τάκη Χωραϊτη, τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, Ηρακλή Σφακιανάκη και τον καλαθοσφαιριστή  του ΟΦΗ, Κώστα Αγαπιάδη.

Η συνάντηση έγινε σε άψογο κλίμα και ο Περιφερειάρχης Κρήτης ενημερώθηκε για το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ συνεχάρη τον μπασκετικό ΟΦΗ για την άνοδο στη Β' Εθνική και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στο τέλος, ο κ. Αρναουτάκης ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το μπάσκετ του ΟΦΗ, που χαρακτηρίζεται για την άψογη αθλητική συμπεριφορά του και την ανάδειξη του "ευ αγωνίζεσθαι".

Στην φωτογραφία, ο πρόεδρος της Επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, Μανόλης Αλεξάκης (δεξιά), ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο υπεύθυνος οικονομικών, της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, Τάκης Χωραϊτης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ