Εξαιρετικός ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη Γόρτυνα 4-0

Petite Perle 300×250

Ήταν απίστευτος ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της εμβόλιμης αγωνιστικής με αντίπαλο την Γόρτυνα και της έβαλε 4 γκολ κάνοντας πάρτι στον Κρουσώνα.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καθόλου καλός στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπόρεσε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους που ήταν διαβασμένοι και είχαν κλείσει όλους τους δρόμους δημιουργώντας παράλληλα ευκαιρίες για γκολ.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως μετά την κόκκινη του Κεφάκη ο ΠΑΟΚ έπαιξε απλά και σκόραρε με ευκολία παίρνοντας τους τρεις σημαντικούς βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1.

Στο 6' ο Δάσκος με δυνατό σουτ απείλησε για πρώτη φορά αλλά ο Κασμερίδης μπλόκαρε στην γωνία του και στο 12' σουτ του Κλαπάκη λίγο άουτ.

Στο 37' απευθείας φάουλ του Κοζορώνη, απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ ο Σαβουιδάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο με το που μπήκε ο Μύρων Ανωγειανάκης στη θέση του Γεωργόπουλου η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη άλλαξε προς το καλύτερο.

Στο 53' ο Γενιτσαρίδης ανέτρεψε στην περιοχή τον Παπαδιό με τον κ. Μανδαλενάκη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Κεφάκης πήρε για διαμαρτυρία δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κοζορώνης ευστοχώντας για το 1-0.

Στο 55' ο Ανωγειανάκης  έπαιξε κάθετα στον Καλομοίρη που έκοψε με την μία παράλληλα στον Στρατήγη που με πλασέ έκανε εύκολα του 2-0.

Στο 61' ο Απλαδάς σέντραρε στον Καλομοίρη και με κεφαλιά σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσαιντ. Ο τερματοφύλακας της Γόρτυνας πήρε τη μπάλα και έκανε πάσα, ο Ανωγειανάκης την έκλεψε και με σουτ έκανε το 3-0.

Στο 72΄από κάθετη του Ανωγειανάκη τετ α τετ ο Στρατήγης σούταρε άουτ.

Στο 74' ο Ανωγειανάκης με σουτ βολίδα από τη γωνία της περιοχής έκανε το 4-0 στέλνοντας τη μπάλα δοκάρι και μέσα.

Στο 90' από αρκετά μακριά ο Ανωγειανάκης κρέμασε τον Σαβουιδάκη αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Συνθέσεις:

 ΠΑΟΚ: Κασμερίδης, Απλαδάς (63' Ξηρός), Κοζορώνης, Παπαδιός, Βασιλείου, Σκούφος, Χατζησεβαστός, Ξημεράκης, Στρατήγης (87' Σιγανάκης), Καλομοίρης (78' Βαμβουκάκης), Γεωργόπουλος (46' Ανωγειανάκης)

ΓΟΡΤΥΝΑ: Σαβουιδάκης, Γιαννουλάκης, Μάλο Μ., Φουντουλάκης (26' λτ. Μηναδάκης), Πολυμερίδης (84' Χουδετσανάκης), Μπαντούνας, Κλαπάκης, Γεωργαλάς, Δάσκος (59' Μάλο Γ.), Γενιτσαρίδης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ