Παναθηναϊκός: «Καμπάνα» ενός μήνα στον Δώνη

Petite Perle 300×250

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο Φ.Α ο Σλοβένος ρέφερι, από τον οποίο οι «πράσινοι» είχαν πολλά παράπονα στο φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δώνης απώθησε τον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης Μένιο Κουτσιαύτη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όταν και υποδείχθηκε το πέναλτι με το οποίο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. 

Αναλυτικά η απόφαση σύμφωνα με την οποία ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για ένα μήνα δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αγωνιστικό χώρο κι αποδυτήρια αναφέρει:

Γ/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γ. Δώνης (προπονητής): «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Δώνη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β' εγκαλούμενου. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Δώνη τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα».

Έτσι ο Δώνης δεν θα βρίσκεται στον πράσινο πάγκο την Κυριακή στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ επίσης η τιμωρία, αν δεν αλλάξει κάτι σε τυχόν έφεση, ισχύει για τα ματς με τον Παναιτωλικό (Αγρίνιο), Αστέρα Τρίπολης (ΟΑΚΑ) και γυρίζει στις 8/12 στην εκτός έδρας αναμέτρηση στον Βόλο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ