Έσπασε ο κεντρικός αγωγός στην Αμμουδάρα – Κλειστός ο δρόμος

Petite Perle 300×250

Έσπασε ο κεντρικός αποχετευτικός αγωγός στην Αμμουδάρα στο ύψος της Βαγιάς με αποτέλεσμα ο δρόμος υπέστη καθίζηση και παραμένει κλειστός.

Πρόκειται για τον αγωγό Γαζίου, Αμμουδάρας και Τσαλικακίου που οδηγεί τα λήμματα στον βιολογικό Ηρακλείου.

Η μηχανικός της ΔΕΥΑΜ κ. Καλλιόπη Παπαδάκη σε δηλώσεις της στη "Φωνή του Μαλεβιζίου" τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά τα λήμματα. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι πρόκειται για τον κεντρικό αποχετευτικό αγωγό και έχει τεθεί σε λειτουργία ο εφεδρικός.

Η ίδια θέλει μέσω του site να καθησυχάσει τους πολίτες και να τους διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει καμία θαλάσσια ρύπανση από τον αγωγό, ενώ τόνισε ότι η θολούρα στη θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας οφείλεται σε όμβρια ύδατα και όχι ακάθαρτα.

Παρά τις υποχρεωτικές πινακίδες σήμανσης που κατευθύνουν δεξιά τα οχήματα στο ύψος του Candia Maris, πολλοί οδηγοί συνεχίζουν την πορεία τους ευθεία προς Ηράκλειο με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να γυρίζουν πίσω με συνέπεια το μποντιλιάρισμα και την ταλαιπωρία των οδηγών.

Γι' αυτό ενημερώνονται οι οδηγοί να αποφεύγουν τη μετακίνησή τους στο δρόμο της Αμμουδάρας στο ύψος της Βαγιάς.

Ο σπασμένος αγωγός κινητοποίησε τη ΔΕΥΑΜ, με τον πρόεδρο κ. Τάσο Λιαδάκη, τον αντιπρόεδρο Γιάννη Βάμβουκα και τους τεχνικούς της υπηρεσίας να βρίσκονται από τις 5 τα ξημερώματα επί ποδός να προσπαθούν μέχρι και αυτήν την ώρα να αποκαταστήσουν τη βλάβη.

Η Φωνή του Μαλεβιζίου επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ κ. Τάσο Λιαδάκη ο οποίος τόνισε ότι πρόκειται για μεγάλη ζημιά και η υπηρεσία έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες εργασίες με σκοπό να δοθεί αύριο ο δρόμος στην κυκλοφορία και να αποκατασταθεί η βλάβη.

"Από το πρωί κλείσαμε με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας το ύψος της Βαγιάς και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Μέχρι αύριο θα έχει αποκατασταθεί η βλάβη και ο δρόμος θα δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών και την ασφαλτόστρωση του δρόμου", τονίζει ο κ. Λιαδάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ