Δεν τα κατάφερε στις Αγίες Παρασκιές η Ροδιά

Petite Perle 300×250

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Ροδιά που ηττήθηκε με 6-1 από τον φοβερό και τρομερό Κόροιβο για την 6η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΗ.

Οι πράσινοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να ακολουθήσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων, με την Ροδιά να παρουσιάζεται με πολλές απουσίες χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο νεαρός Καβάζής στο 30ο λεπτό με σουτ στην επαναφορά μετά την τρομερή απόκρουση του Καρπαθάκη για το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα με σουτ από θέση τετ-α-τετ ο Αντωνακάκης έγραψε το 2-0.

Ο Καραγιάννης με φοβερό τελείωμα έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι όταν έφυγε στην αντεπίθεση και με σουτ έκανε το 2-1 στο 37'.

Ο Κόροιβος πήρε αέρα δύο τερμάτων και πάλι με τον Γεναράκη Μ. από θέση τετ-α-τετ να κάνει το 3-1 στο 44΄.

Στο 55' και το 58΄ οι Σχοιναράκης και Αντωνακάκης αντίστοιχα με ισάριθμα τετ-α-τετ έκανε το 4-1 και 5-1 με τον Αντωνακάκη με άπιαστο φάουλ να διαμορφώνει το τελικό 6-1 στο 89'.

Η Ροδιά παρά την βαριά ήττα παραμένει στην πρώτη θέση με ισοβαθμία με την Θέρισο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κόροιβος: Δουκουμετζάκης, Πρέντι(71' Τραπαντάρος), Μανιουδάκης, Κεφαλάκης, Τριλυράκης, Καβάζης, Δρίβας(78' Καλεμάκης), Αντωνακάκης, Σχοιναράκης Ν.(78' Στειακάκης Γ.), Γεναράκης Μ.(58' Μουρτζάκης), Καλογεράκης.

Ροδιά: Καρπαθάκης, Χριστοδουλάκης, Σαλούστρος, Μπελιμπασάκης, Κασαπάκης, Φλουρης, Μαχαιράς, Παπουτσάκης(46' Στεργιανάκης), Καραγιάννης, Κακουδάκης(46' Συγλέτος), Μαστροβασίλης(58' Ναξάκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ