Πάρκο αναψυχής στις Κορφές – Την Κυριακή η δεντροφύτευση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο

Petite Perle 300×250

Ένα νέο πάρκο αναψυχής ετοιμάζεται να δημιουργήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών, φυτεύοντας 150 δέντρα στην περιοχή Χοντρό Χαράκι, 1 μόλις χιλόμετρο πριν την Παναγία Καβαλλαρά.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών σας προσκαλεί και φέτος στην καθιερωμένη ετήσια δενδροφύτευση στην ιδιαίτερου φυσικού κάλλους περιοχή των Κορφών (Περιοχή Χοντρό Χαράκι 1 χλμ πριν την Παναγία Καβαλλαρά). Επόμενο σημείο για δεντροφύτευση θα είναι ο περιβάλλων χώρος της Παναγίας Καβαλλαράς.

Η συγκεκριμένη εθελοντική προσπάθεια θα γίνει σε συνεργασία με το Δήμο Μαλεβιζίου, την Τοπική Κοινότητα Κορφών, και τον Παιδικό Σταθμό – Νηπιαγωγείο "Ροδομηλιά".

Φέτος θα παραλάβουμε από το Δασαρχείο 150 δέντρα κατόπιν αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου, της Τοπικής Κοινότητας και της «Ροδομηλιάς» . Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να συμμετέχετε στη δράση αυτή, φυτεύοντας από ένα δέντρο και συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία θεματικού πάρκου.

Η έκταση προσφέρεται για δενδροφύτευση και ανήκει στην Τοπική Κοινότητα Κορφών και το Δήμο Μαλεβιζίου, με την προοπτική ο χώρος αυτός να γίνει ένα Πάρκο Αναψυχής όπου θα μπορούν να το επισκέπτονται σύλλογοι, φορείς για φυσιολατρία, εκδρομή, παρατήρηση, παιχνίδι, κλπ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ