Εκδήλωση αγάπης από την ομάδα «Άγγελοι επί Γης»

Τελευταία Ενημέρωση:

Συγκεντρώνουν παιχνίδια και παραμύθια για τα παιδιά της ογκολογικής του ΠαΓΝΗ

Για μία ακόμη χρονιά η ομάδα «Άγγελοι επί Γης» θα πραγματοποιήσουν μία εκδήλωση αγάπης συγκεντρώνοντας παιχνίδια, παραμύθια, σκουφάκια αντρικά και γυναικεία για την ογκολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η διαχειρίστρια της ομάδας, Μαρια Σφακιανακη, σε ανάρτηση της αναφέρει:

«Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη στην ογκολογική του ΠΑΓΝΗ με σκοπό να δώσουμε χαρά και δώρα σε μικρούς και μεγάλους ασθενής. Έτσι λοιπόν και φέτος όποιος θέλει να βοηθήσει στο έργο μας θα μπορεί να στέλνει σε μένα προσωπικό μήνυμα να του λέω πως θα γίνεται. Χρειαζόμαστε για φέτος σκουφάκια αντρικά και γυναικεία σκουφάκια για κορίτσια και αγόρια (όχι πολύ μπεμπέ) και παιχνίδια η παραμυθία για τα παιδιά.
Όποιος θέλει να γίνει στήριξη σε αυτή την προσπάθεια ας με ενημερώσει. Σας ανεβάζω τώρα την ανάρτηση για να έχουμε το χρόνο μέχρι της 15 Δεκεμβρίου να πλέξουμε και να μαζέψουμε ότι μπορούμε για τους ασθενής μας.
Οτιδήποτε μείνει από την προσφορά σας θα δοθεί όπως και πέρσι στο χαμόγελο του παιδιού η στο παιδικό χωριό sos».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...