Στο Γιώργο και Μανώλη Απλαδά η εικόνα του Μιχαήλ Αρχαγγέλου (φωτ.+video)

Petite Perle 300×250

Την Κυριακή το πρωί στο εκκλησάκι της Αναλήψεως που βρίσκεται στο κρητικό χωριό  Αρόλιθος ο Σύλλογος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου τέλεσε Θεία Λειτουργία για να τιμήσει τον πολιούχο του Μιχαήλ Αρχάγγελο προεξέχοντος του Αρχιμανδρίτη Νικηφόρου Κουνάλη.

Αμέσως μετά το τέλος της λειτουργίας και την ευλογία των άρτων όπως προστάζει το έθιμο τα αδέρφια Γιώργος και Μανώλης Απλαδάς της γνωστής εταιρίας ΑΠΛΑΔΑΣ Α.Ε.Β.Ε. μετά από κλήρωση πήραν την εικόνα στην επιχείρηση τους που θα παραμείνει για ένα χρόνο. Εδώ να σημειωθεί ότι ο προηγούμενος κάτοχος της εικόνας ήταν ο Γιάννης Φασουλάς της εταιρίας KRIVEK A.E.

Από νωρίς το πρωί στον Αρόλιθο συγκεντρώθηκαν αρκετοί κρεοπώληδες με τις οικογένειες τους και σύσσωμο το Δ.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο Μιχάλη Βερτούδο. Πολλοί  ήταν και οι επίσημοι που τίμησαν με την παρουσία τους το Σύλλογο Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου.

Από το Δήμο Μαλεβιζίου ήταν ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σπύρος Καλλέργης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γρηγόρης Περυσσινάκης και Μιχάλης Ξυλούρης.

Το παρών έδωσαν ακόμη ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Ξυλούρης και ο πολιτευτής της Ν.Δ. Γιώργος Ματαλλιωτάκης.

Ο Σύλλογος Κρεοπωλών παρέθεσε γεύμα σε όλο τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του με πλούσιο μενού αλλά και άριστο σέρβις και εξυπηρέτηση από το προσωπικό του Αρόλιθου και την οικογένεια Σαλούστρου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ