Ημέρα συγκλίσεων… και συμφωνιών για τον Λ. Αυγενάκη η χθεσινή

Τελευταία Ενημέρωση:

Μεγάλη ημέρα ήταν η χθεσινή για τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, όχι μόνο από πλευράς χρόνου και δραστηριότητας που μας έχει συνηθίσει άλλωστε, όσο από πλευράς «επιτευγμάτων».

Κι αυτό διότι χθες, βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, για να υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας, ένα από τα 7 υπουργεία που υπέγραψαν συμφωνίες και μνημόνια συνεργασίας με την Κίνα, για τη συνεργασία στον τομέα του αθλητισμού.

Το πλέον σημαντικό όμως, είναι ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φάση συζήτησης στη βουλή για το σ/ν κατά των στημένων, της βίας και την αντιμετώπιση του προβλήματος των… «ισοβίων προέδρων» στις ομοσπονδίες, συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια από σχεδόν όλες τις πτέρυγες της βουλής.

Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι υπερψηφίστηκε από το ΚΙΝ.ΑΛ. αλλά συγκέντρωσε και αρκετές θετικές αναφορές σε διατάξεις από ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ακόμη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που σιγοψιθύριζαν τα θετικά, αλλά τελικά για λόγους «τάξης» είπαν όχι.

Ωστόσο η μεγάλη στήριξη προήλθε από τους Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές όπως τον Πύρρο Δήμα, το Νίκο Κακλαμανάκη, τη Βούλα Ζυγούρη, αλλά ακόμη και από ομοσπονδίες.

Στο μεταξύ ολοένα και μεγαλώνει ο κατάλογος Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών όπως ο Γιώργος Αφρουδάκης, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Δημήτρης Κοκολάκης η Βούλα Κοζομπόλη, η Μαρία Χριστοφορίδου, ο Κώστας Κεντέρης, ο Δημήτρης Μούγιος, ο Ανδρέας Κατσαρός, ο Νίκος Δεληγιάννης, η Αγγελική Καραπατάκη, η Ειρήνη Αϊνδιλή, ο Μιχάλης Κουρέτας, η Βούλα Ζυγούρη, ο Γιάννης Τσίλης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κ.ά., που με δημόσιες τοποθετήσεις τους στηρίζουν το Νομοσχέδιο και επιχειρηματολογούν υπέρ της ανάγκης διοικητικής ανανέωσης των Ομοσπονδιών.


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...