Μαρίνα Πετούση και Γιώργος Μαρκατάτος “σήκωσαν” ψηλά το Μαλεβίζι

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Της Λίτσας Τσαντηράκη

Την 3η θέση κατέκτησαν οι αθλητές Μαρίνα Πετούση και Γιώργος Μαρκατάτος που διαγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F Παμπαίδων – Παγκορασίδων, Παίδων-Κορασίδων για το έτος 2019 στις Σέρρες. Ένα πρωτάθλημα που τελεί υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ομοσπονδίας taekwondo Ελλάδος, με ρεκόρ συμμετοχών.

Τα παιδιά του Γαζίου ανήκουν στην ομάδα του Γιάννη Γεροντή “Gerontis Fighters” που μας έχει χαρίσει ανάλογες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας και με άλλους αξιόλογους αθλητές του Μαλεβιζίου, όπως η Αλεξάνδρα Μυλωνά, ο Γιώργος Πετούσης και ο Δημήτρης Κουτάντος.

Κάθε γονιός είναι υπερήφανος για το παιδί του και οι συγκεκριμένοι γονείς έχουν ένα λόγο παραπάνω.

Το μήλο λένε θα πέσει κάτω από τη μηλιά και αυτόν τον κανόνα έρχεται να αποδείξει στην πράξη η Μαρίνα, που όπως φαίνεται ακολουθεί τα χνάρια και την επιτυχημένη πορεία στο TAE KWON-DO του πατέρα της Γιώργου Πετούση.

Η Μαρίνα Πετούση κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο στην κατηγορία – 38kgr.

Όμως, και ο Γιώργος έχει λαμπρό παράδειγμα, κι’ αυτός είναι ο θείος του Δημήτρης Κουτάντος.

Ο Γιώργος Mαρκατάτος κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο στην κατηγορία +59kgr.

Το σίγουρο είναι ότι στο Μαλεβίζι είμαστε περήφανος λαός. Τόσο για τις ομορφιές του τόπου μας, όσο και για τον πολιτισμό μας.

Τώρα έχουμε έναν λόγο παραπάνω. Τον αθλητισμό. Μπράβο στα παιδιά, μπράβο στους γονείς!

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...