Εκτός κυπέλλου ο Αλμυρός, έχασε 1-2 από τον Πόρο(πλούσιο Φωτορεπορτάζ)

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Πολύ νωρίς έμεινε εκτός κυπέλλου ο Αλμυρός που έχασε και αποκλείστηκε από τον Πόρο στην έδρα του με 1-2.

Ο Αλμυρός ήταν καλύτερος στον αγώνα από τον Πόρο και είχε και αρκετές αλλαγές στην εντεκάδα του. θα μπορούσαμε να πούμε ότι τον αδικεί το αποτέλεσμα καθώς θα μπορούσε να έχει κερδίσει αυτός το παιχνίδι αλλά από τη μία η ευστοχία του Πόρου στις λίγες φάσεις που είχε και από την άλλη η ατυχία του Αλμυρού δεν τον άφησαν να προχωρήσει άλλο στο θεσμό του κυπέλλου.

Ο Πόρος δεν έπαιξε καλά και αν δεν είχε τον Μεταξάκη σε εξαιρετική μέρα πολύ πιθανόν ήταν να χάσει στο γήπεδο του Αλμυρού. Τα γκολ για τον Πόρο τα έβαλαν ο Μεμοστέλα και Πήλιος με δύο εξαιρετικές ασίστ του Μεταξάκη που έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Αλμυρού και πιο συγκεκριμένα τα δύο ακραία του μπακ.

Στο 5' από διαγώνια μπαλιά του Μαγάκη ο Μεταξάκης πήρε τη μπάλα πέρασε εύκολα τον Αγαπάκη, και με πάσα πάρε βάλε πάνω στη γραμμή ο Μεμοτσέλα έκανε το 0-1.

Στο 16' από σέντρα του Μπέρκη ο Γιαλούσης πήρε την κεφαλιά, ο Χρήστου απέκρουσε καταπληκτικά, με δεύτερη προσπάθεια ο Γιαλούσης σούταρε άουτ.

Στο 24' ο Σκουτέλης έκανε σέντρα, ο Σπηλιώτης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή κ. Μανδαλενάκη να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιαλούσης που έκανε το 1-1.

Στο 28' ο Μεταξάκης έκλεψε τη μπάλα σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή με τον Ζαφείρη να κάνει εξαιρετική απόκρουση.

Στο 36' ο Μεταξάκης πέρασε δύο παίκτες, πήρε και μία κόντρα, σούταρε όμως αρκετά άουτ.

Στο 56' αντεπίθεση του Αλμυρού ο Αλέκος πέρασε από τα πλάγια, έκοψε τη μπάλα αλλά δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία της μπάλας.

Ένα λεπτό μετά ο Λυκούδης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή αλλά σούταρε άουτ.

Στο 65' ο Μεταξάκης πέρασε τον Γεμιστό σούταρε έξω από την περιοχή, λίγο άουτ.

Στο 72' και πάλι ο Μεταξάκης με καταπληκτική διαγώνια μπαλιά πίσω από την πλάτη της άμυνας, έβγαλε μόνο του τον Πήλιο, που σούταρε στην κλειστεί γωνία κάνοντας το 1-2. Στην φάση του γκολ σίγουρα έχει ευθύνη και ο Ζαφείρης που δεν είχε καλή τοποθέτηση.

Στο 90' ο Αγαπάκης από την μικρή περιοχή έστειλε με κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις:

  ΑΛΜΥΡΟΣ: Ζαφείρης Δ., Γιαλούσης, Ρουμπάκης, Αγαπάκης, Γεμιστός, Σκουτέλης (63' Τοπούζης), Μεντουδάκης (43' Μαχαίρας), Ζαφείρης Αλ., Λυκούδης, Σακλαμάκης (72' Περογαμβράκης), Μπέρκης (30' λ.τρ. Κοιλιάρας)

ΠΟΡΟΣ: Χρήστου, Πρινιανάκης, Πολυχρονάκης (61' Μαυροειδής), Σηφάκης, Σπηλιώτης (44' λ.τρ. Δαμιανάκης), Μαγάκης, Μεταξάκης, Χρηστάκης, Μεμοτσέλα (55' Σένκα), Πλευράκης (55' Μαραθιανός), Πήλιος

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ