Συνάντηση στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης ανάμεσα σε Νίκο Συριγωνάκη Ανδρέα Στρατάκη και Μάκη Βορίδη

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο κ. Συριγωνάκης αναφέρθηκε στις καταστροφές που έχουν γίνει, εξήγησε πως υπάρχει σοβαρή ποσοτική αλλά και ποιοτική υποβάθμιση της παραγωγής και ζήτησε να υπάρξουν αποζημιώσεις.

Τα προβλήματα που έχει προκαλέσει ο δάκος στην ελαιοπαραγωγή της Κρήτης επεσήμανε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Ο Νίκος Συριγωνάκης με ανάρτηση του ανέφερε:

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Υπουργό Κύριο Μάκη Βορίδη, τον Γενικό Γραμματέα Στρατάκο Γιώργο και τον Σύμβουλο του Υπουργού Στρατάκη Ανδρέα ,συζητήθηκαν λεπτομερώς τα προβλήματα που έχει προκαλέσει ο δάκος στην ελαιοπαραγωγή της Κρήτης , με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρή ποσοτική αλλά και ποιοτική υποβάθμιση της παραγωγής ,διεκδικώντας ταυτόχρονα αποζημιώσεις για τους Ελαιοπαραγωγούς μας.
Δεσμευτήκαμε ότι θα υπάρξουν και άλλες ενημερωτικές συναντήσεις, ίσως και επίσκεψη του Υπουργού στο νησί μας ,με σκοπό την επίτευξη του Στόχου που δεν είναι άλλος από την προστασία της παραγωγής μας και της ποιότητας του Ελαιολάδου μας.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...