Η σύζυγος του Κλοπ είχε φρενάρει τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Petite Perle 300×250

Στην αποκάλυψη ότι ο Γιούργκεν Κλοπ είχε φτάσει μια ανάσα από το να προπονήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προχώρησε ο παλαίμαχος εμβληματικός αμυντικός της Λίβερπουλ, Φιλ Τόμπσον.

Πολύ κοντά στο να γίνει προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε φτάσει ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο νυν τεχνικός της Λίβερπουλ είχε φλερτάρει έντονα με τους «Κόκκινους Διαβόλους», πριν τελικά καταλήξει στο Άνφιλντ. Όπως αποκάλυψε ο παλαίμαχος εμβληματικός αμυντικός των «reds», Φιλ Τόμπσον, η σύζυγος του Γερμανού προπονητή, Ούλα Σάντροκ, ήταν ο λόγος που δεν πήγε στο «Ολντ Τράφορντ».

«Πήρα συνέντευξη από τον Κλοπ για το Sky και τον ρώτησα αν εκείνος και η Λίβερπουλ ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Με κοίταξε και με ρώτησε γιατί. Τότε ο Κλοπ μου είπε ότι θα μπορούσε να έχει αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως η γυναίκα του του είπε ότι δεν ήταν καλά. Όταν έφτασε στο Λίβερπουλ, η σύζυγός του είπε ότι είχε δίκιο. Ότι υπήρχε κάτι παράξενο εκεί. Είναι σαν να ήταν φτιαγμένος για να προπονήσει τη Λίβερπουλ», είπε ο Τόμπσον μιλώντας το στο TV2 στη Νορβηγία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ